Tgrt Haber
17 Kasım 2021 07:25

Beşiktaş Domagoj Vida’ya rest çekti: Ya imza ya kulübe

Beşiktaş yönetimi Hırvat stoper Domagoj Vida’ya resti çekti. Son 4,5 yılda 18 milyon euro, bu sezon ise 3,5 milyon euro kazanan Hırvat stoper ücretinde indirime gidip sözleşmesini uzatmazsa yedek kulübesinin yolunu tutacak.

Beşiktaş Domagoj Vida’ya rest çekti: Ya imza ya kulübe
domagoj vida,beşiktaş,süper lig,futbol

Sezon sonunda Beşiktaş’la olan sözleşmesi sona erecek olan Domagoj Vida’yla sözleşme uzatmak için görüşmeler devam ediyor. Siyah beyazlı yönetim milli arada Hırvat futbolcunun menajeri ile yapılan görüşmelerde tavrını net bir şekilde ortaya koydu. Son sezonlarda takımın en çok kazanan isminin Vida olduğu belirtilen görüşmede sözleşmesini uzatmak istiyorsa deneyimli stoperin yıllık ücretinde ciddi oranda indirime gitmesi gerektiği konuşuldu. Vida, Beşiktaş’tan yılda 3,5 milyon euro kazanıyor. Hırvat stopere yıllık 1,7 milyon eurodan 1+1 yıllık sözleşme önerilirken menajeri ve Vida bu teklifi düşünmek için süre istedi.

KAAN AYHAN YOLDA

Yapılacak yeni sözleşme konusunda Beşiktaş yönetimi taviz vermemekte kararlı. Eğer yönetimin teklifini kabul etmezse Domagoj Vida kulübede beklemek zorunda kalacak. Yönetimin bu kararını teknik direktör Sergen Yalçın da destekliyor. Vida’nın yerine Sergen Yalçın, stoperde Welinton-Necip, Necip- Montero, ve Montero-Welinton ikililerini kullanmayı planlıyor. Sassuolo forması giyen millî oyuncu Kaan Ayhan transferinin de ocak ayında gerçekleşmesi planlanıyor. Beşiktaş milli stoperi satın alma opsiyonuyla kiralamak istiyor. 

DAHA İYİ TEKLİF BULAMAZ

Sözleşme uzatma görüşmelerine devam eden Domagoj Vida’ya ülkesi Hırvatistan’dan ve Ukrayna’dan taliplerin olduğu iddia edildi. Siyah beyazlı yönetimi ise bu durum endişelendirmiyor. Vida’ya sunulan yıllık ücretlerin Beşiktaş’ın teklifinden daha az olduğu belirtiliyor.

MENAJERİ ÇAĞRILDI: LARİN’DE SONA DOĞRU

Öte yandan siyah beyazlılarda sözleşmesi bitecek olan isimler arasında yer alan Cyle Larin için somut adımlar atılacak. Siyah beyazlı yönetim, Kanadalı yıldızın menajerini görüşme için İstanbul’a çağırdı. Her iki tarafın da birbirinden memnun olmasından dolayı anlaşmanın sağlanması bekleniyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...