Tgrt Haber
22 Kasım 2021 18:43

Beşiktaş'ta 159 milyonluk kayıp!

Son dakika Beşiktaş haberi: Süper Lig'de oynadığı son 3 maçını kaybeden Beşiktaş, bir türlü aradığı çıkışı yakalayamadı. Ligin yanı sıra Şampiyonlar Ligi'nde de kötü bir grafik çizen Kartal, oynadığı 4 maçı da kaybetti. Siyah-beyazlılar saha içi kadar saha dışında da büyük kayıp yaşadı. Beşiktaş, kaybedilen puanlardan dolayı yaklaşık 159 milyon TL'lik gelirden oldu.

Beşiktaş'ta 159 milyonluk kayıp!
​Şampiyonlar Ligi,Beşiktaş

Şampiyonlar Ligi için iddialı bir kadro kuran Beşiktaş'ta, önemli ücretlerle transfer edilen oyuncuların, kazanılan maçlarla maliyetlerini çıkaracağı düşünülüyordu. Ancak evdeki hesap çarşıya uymadı.

Sabah'ın haberine göre; Avrupa'da 4'te sıfır çeken siyah-beyazlı ekip, 11.2 milyon euro'luk (Yaklaşık 142.821.280 TL) gelirden pay alamadı. Süper Lig'de 13 maç sonunda 6 galibiyet, 2 beraberlik ve 5 mağlubiyet elde eden Kartal, 19 milyon TL prim kazanırken, 16.1 milyon TL'yi sahada bıraktı.

Beşiktaş'ın toplam kaybı yaklaşık 159 milyon TL'ye ulaştı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...