Tgrt Haber
09 Ekim 2022 00:19 - Güncelleme : 09 Ekim 2022 00:41

Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Yeni transfer Trabzonspor maçında yok

Süper Lig'in 9. haftasında Giresunspor'a konuk olan Beşiktaş, zorlu mücadeleyi kazansa da yıldız bir ismi kaybetti. Siyah beyazlılarda yeni transferden gelen sakatlık haberi, Trabzonspor maçı öncesi moralleri bir nebze bozdu.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: TGRT Haber
Beşiktaş'ta sakatlık şoku! Yeni transfer Trabzonspor maçında yok
Beşiktaş,saiss,sakatlık

Giresunspor ile Beşiktaş, Süper Lig'in 9. haftasında Çotanak Stadyumu'nda karşı karşıya geldi. Mücadeleyi konuk ekip 1-0 kazanmayı başardı.

Maçın 20. dakikasında Beşiktaş, Weghorst ile penaltıdan yararlanamadı. Maçın genelinde oyunun hakimi olan siyah-beyazlılara galibiyeti getiren golü ise 34. dakikada Adana Demirspor'dan transfer edilen Tayyip Talha Sanuç'dan geldi. Maçın 90'ıncı dakikasında Giresunspor'da Oğulcan'ın attığı gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilirken, ofsayt çizgisinin çekildiği yer kamuoyunda tartışmalara yol açtı. Pek çok futbolsever pozisyonun ofsayt olmadığını savundu.

Alınan galibiyetle beraber 3 maçlık kazanma hasretini sonlandıran Beşiktaş, 18 puanla Süper Lig'de 2. sıraya yükseldi. Giresunspor ise 8 puanda kalarak, 12. sıraya geriledi.

SAISS SAKATLANDI

Siyah-beyazlılarda mücadelenin 11. dakikasında Romain Saiss sakatlanarak maçı yarıda bırakmak zorunda kaldı. Faslı stoperin yerine Emrecan Uzunhan dahil oldu.

DEV MAÇTA YOK

Bu sezon Beşiktaş'ın savunmasındaki en önemli isimlerden biri olarak dikkat çeken başarılı savunmacıdan gelen haberler üzdü. Saiss'in sakatlığının ciddi olduğu ve önümüzdeki hafta İstanbul'da oynanacak Trabzonspor maçında forma giyemeceği öğrenildi.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...