Tgrt Haber
25 Ocak 2023 20:38 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 20:56

Fenerbahçe sol bek için kesenin ağzını açtı: Teklif belli oldu!

Fenerbahçe, Jorge Jesus'un isteği üzerine sol bek transferini gerçekleştirmeye hazırlanıyor. Sarı-lacivertliler Parma’da forma giyen 21 yaşındaki Jayden Oosterwolde için şartları zorluyor.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe sol bek için kesenin ağzını açtı: Teklif belli oldu!
Fenerbahçe,Parma,transfer,Jayden Oosterwolde

Fenerbahçe yeni sol bekini İtalya'da buldu. Parma'nın 21 yaşındaki Hollandalı futbolcusu Jayden Oosterwolde transferinde sona gelindi. Sarı-lacivertliler, Oosterwolde ile kesin anlaşma sağladı. Parma ile pazarlıkların devam ettiği, transferin kısa süre içinde olumlu sonuçlanacağı iddia edildi.

ANLAŞMA SAĞLANDI

Ara transfer döneminde kadrosunu güçlendirmek için çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, Parma’nın sol bek oyuncusu Jayden Oosterwolde ile büyük ölçüde anlaştı. Oyuncunun, sarı-lacivertli kulübün teklifini kabul ettiği ve 4.5 yıllık sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.

Fenerbahçe, İtalyan temsilcisiyle de pazarlıklarda son aşamaya geldi. İki kulüp, Hollandalı oyuncunun transferi konusunda görüşmelerini sürdürüyor.

TEKLİF 8.5 MİLYON EURO

Güncel piyasa değeri 2 milyon Euro olan futbolcu için kapıyı 15 milyon Euro'dan açan Parma, Fenerbahçe'nin 8.5 milyon Euro'luk son teklifini görüşüyor. Yağız Sabuncuoğlu'na göre taraflar bu rakama el sıkışacak... Oosterwolde'nin imzayı atmasının ardında Alioski'yle yollar ayrılacak.

Transferin resmiyete kavuşması halinde sarı-lacivertliler, 21 yaş altı statüsünde sayılan Hollandalı savunmacının lisansını yabancı sınırına takılmadan çıkarabilecek.

1.89 boyundaki Jayden Oosterwolde, Parma forması ile 19 maça çıktı, 1 gol kaydetti.

Süper Lig’de ara transfer penceresi 8 Şubat’ta kapanacak.

JAYDEN OOSTERWOLDE KİMDİR?

26 Nisan 2001'de Hollanda'nın Zwolle şehrinde dünyaya gelen Jayden Oosterwolde, futbol kariyerine Twente'de başladı. Alt yaş gruplarında sergilediği performansla dikkatleri üzerine çeken ve 2020'de 10 yaşında A takım kadrosuna dahil edilen Oosterwolde, ilk sezonunda Eredivisie'de 26 maça çıktı.

Kısa sürede takımın bankoları arasında yer alan genç yetenek, 1 gol, 3 asistle oynadı. Savunma ve hücumda yetenekleriyle ön plana çıkan Oosterwolde, 2021/22 sezonunun ilk yarısında 14 maçta forma giydi.

903 dakikada sahada kalan Hollandalı oyuncu, Ocak 2022'de Serie B ekiplerinden Parma'ya kiralandı.

İtalyan ekibi, 5 maçta oynayan genç oyuncunun bonservisini sezon sonu 3 milyon Euro karşılığında satın aldı. Bu sezon Serie B'de 18 maça çıkan Oosterwolde, çıktığı 18 maçta 1 gol atmıştı.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...