Tgrt Haber
25 Ocak 2023 20:10 - Güncelleme : 25 Ocak 2023 20:27

Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Bruma için olay sözler: "Futbolu bırakmalı!"

Hollanda ekibi PSV'nin eski futbolcularından Rene Van de Kerkhof, Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Bruma için çarpıcı açıklamalarda bulundu. Kerkhof, "Bruma, PSV'nin bu yüzyıldaki en kötü transferiydi. Bana göre futbolu bırakmalı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Bruma için olay sözler: "Futbolu bırakmalı!"
PSV,Rene Van de Kerkhof,Fenerbahçe,Bruma

Eski PSV futbolcusu Rene Van de Kerkhof, Fenerbahçelilerin tepkisini çeken çarpıcı açıklamalara imza attı.

Sarı-lacivertlilerin bonservisini PSV'den aldığı Bruma hakkında konuşan eski futbolcu, "Bu hafta aldığım en güzel haber Bruma'nın satılmasıydı. Tüm haftam bu sayede mutlu geçti. PSV'nin bu yüzyıldaki en kötü transferiydi. Bana göre Bruma futbolu bırakmalı" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe, sezon başında Jorge Jesus'un isteğiyle Portekizli futbolcu Bruma'yı satın alma opsiyonlu olarak kiralamıştı. Sarı-lacivertli yönetim, devre arası transfer döneminde Bruma'nın bonservisini 4 milyon 250 bin Euro ödeyerek aldı.

Bruma, Fenerbahçe formasıyla sadece 1 lig maçına çıkabildi. Portekizli futbolcu geçirdiği sakatlık sebebiyle sezonun ilk yarısında çok az forma giyebildi. 71 yaşındaki Rene Van de Kerkhof, 1973-1983 yılları arasında PSV forması giymişti. Kerkhof, Hollanda Milli Takımı ile de 47 maça çıkmıştı.

İSMİ TFF KADROSUNA YAZILMADI

Transfer dönemi kapandıktan sonra TFF’ye verilen kadroda Bruma’nın ismi yer almadı. UEFA’ya bildirilen listede de olmayan Bruma, sezonun ilk yarısını antrenman yaparak geçirdi.

Fenerbahçe yaptığı açıklamayla Portekizli futbolcunun bonservisinin alındığını ve 2.5+1 yıllık sözleşme imzalandığını duyurdu. Sarı-lacivertliler, ödenen bonservisi açıklamadı ancak KAP bildiriminde verilen rakam belirtildi. Buna göre sezonun ilk yarısında kadroya alınmayan Bruma için 4 milyon 250 bin Euro, yani yaklaşık olarak 86 milyon 400 bin TL ödendi.

YER AÇILIRSA KADROYA YAZILACAK

Yabancı kontenjanı dolu olan Sarı-Lacivertliler'in eldeki yabancılardan biriyle yollarını ayırması durumunda Bruma'ya kadroda resmi olarak yer açacağı öğrenildi. Eğer bu gerçekleşmezse Jesus'un başka bir ismin yerine vatandaşını takıma dahil etme ihtimali de bulunuyor. Bruma için Hollanda'dan sert bir eleştiri geldi.

Fenerbahçe'nin bonservisini aldığı Bruma için olay sözler:

Eski PSV futbolcusu Rene Van de Kerkhof (sağda)

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...