Tgrt Haber
29 Aralık 2021 07:31

Fenerbahçe Attila Szalai'nin alternatifini buldu

Fenerbahçe’nin Macar stoperi Attila Szalai’nin talipleri gün geçtikçe artıyor. Chelsea, Atletico Madrid ve Napoli’nin ardından Milan’da Szalai gözüne kestirdi. Teklifleri değerlendiren sarı lacivertliler ise başarılı defansın gitme ihtimaline karşı alternatifini buldu.

Fenerbahçe Attila Szalai'nin alternatifini buldu
fenerbahçe,,attila szalai,,samuel umtiti,

Fenerbahçe’de Attila Szalai dönemi ara transferde son bulabilir. Avrupa devlerinin radarına özellikle millî takım performansıyla giren 23 yaşındaki Macar savunmacının talipleri her gün artarken, son olarak Milan da yarışa katıldı. Chelsea, Atletico Madrid, Napoli derken, sakatlanarak sezonu kapatan Simon Kjaer’in yerini doldurmak isteyen Milano ekibi de Szalai’yi gözüne kestirdi. Lille’den Botman, PSG’den Diallo’yla da ilgilenen Milan’ın düşük maliyeti sebebiyle Szalai’yi ilk sıraya yazdığı öne sürüldü.

EN AZ 20 MİLYON EURO

Kadro planlamasını yeni teknik direktöre bırakacak olan Fenerbahçe ise Attila Szalai konusunda bütün teklifleri masaya yatırmış durumda. En az 20 milyon euro bonservis istenen Szalai için beklenen teklif gelmesi hâlinde satış gerçekleşecek.

GİDERSE UMTİTİ GELECEK

Sarı lacivertliler, Attila Szalai’nin yerini dolduracak ismi La Liga’da buldu. İspanyol basınında yer alan haberlere göre, Barcelona’nın gözden çıkardığı Samuel Umtiti’yle Fenerbahçe anlaştı. 28 yaşındaki Fransız ismin ücretinin bir kısmının da Barça tarafından ödeneceği öne sürüldü.

Fenerbahçe Attila Szalai'nin alternatifini bulduSamuel Umtiti

FENER'E SÜPER LİG'DEN YABANCI GOLCÜ

Golcü arayışlarını sürdüren Fenerbahçe için Muriç ve Boupendza iddiaları manşetleri süslerken, sarı lacivertlilerin daha yakın bir hamle yapabileceği öne sürüldü. Yönetimin, attığı 11 golle dikkat çeken Pesic için Karagümrük’ün kapısını çaldığı belirtildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...