Tgrt Haber
31 Aralık 2021 12:18

Edin Visca savaşı kızıştı: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un teklifleri belli oldu

Başakşehir’in yıldızı Edin Visca, Süper Lig’in devlerini peşine taktı. Boşnak futbolcu için Fenerbahçe ile Trabzonspor, yarışıyor. Sarı Lacivertliler Visca için 6 milyon Euro bonservis isteyen Başakşehir’e 2 milyon Euro ve oyuncu önerirken Trabzonspor ise 3 milyon Euro teklif etti.

Edin Visca savaşı kızıştı: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un teklifleri belli oldu
edin visca,,fenerbahçe,,trabzonspor,,süper lig,,başakşehir,,transfer,

Süper Lig’in iki devi Başakşehir’in yıldızı Edin Visca’yı transfer etmek istiyor. Fenerbahçe ile Trabzonspor’u transferde karşı karşıya getiren Boşnak futbolcu için kapıyı 8 milyondan açan Başakşehir, 6 milyon Euro istiyor.

Ara transferde kanada takviye yapmak isteyen Fenerbahçe, Boşnak futbolcu Edin Visca’yı gündemine aldı. Yıldız oyuncu için Başakşehir, 6 milyon euro bonservis bedeli istiyor.

FENERBAHÇE PARA + OYUNCU TEKLİF ETTİ

Visca transferini bonservis bedeli ve oyuncu takası ile bitirmek isteyen Fenerbahçe, Beerschot’da kiralık olarak forma giyen Lemos ile kadro dışı kalan Sinan Gümüş’ü bonservisleriyle birlikte Başakşehir’e önerdi.

31 yaşında olan Visca’nın kulübü Başakşehir ile 2024-2025 sezonunun sonuna kadar mukavelesi bulunuyor. Fenerbahçe’nin Visca’ya 3 yıllık sözleşme imzalatmak istediği belirtilirken Boşnak futbolcuya yıllık 2 milyon euro ücret önerdiği de gelen haberler arasında.

Edin Visca savaşı kızıştı: Fenerbahçe ve Trabzonspor'un teklifleri belli olduBaşakşehir'in Boşnak futbolcusu Edin Visca

TRABZONSPOR 3 MİLYON EURO ÖNERDİ

Başakşehir’den ayrılması gündemde olan Edin Visca için Trabzonspor hamlelerine devam ediyor. Teknik direktör Abdullah Avcı’nın çok isteği için Başakşehir ile görüşen bordo mavililer oyuncu için istenen bonservis bedelinde indirim bekliyor. Visca için kapıyı ilk önce 8 milyon Euro’dan açan Başakşehir bu rakamı daha sonra 6 milyona kadar düşürdü. Trabzonspor ise Başakşehirli yöneticilere “3 milyondan fazla vermeyiz” cevabını verdi. Başakşehir cephesi Trabzonspor’un teklifini şimdilik rafa kaldırmadı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...