Tgrt Haber
15 Nisan 2022 07:02 - Güncelleme : 15 Nisan 2022 07:06

İkinci lig topçusu denilen Fenerbahçeliye İspanya’dan dev talip

Miguel Crespo’nun Türkiye macerası kısa sürecek gibi. Atletico Madrid başta olmak üzere Avrupa’dan çok sayıda talibi olan Portekizlinin de gönlü La Liga’da.

Editör: Ferhat Erdemir / Kaynak: Türkiye Gazetesi
İkinci lig topçusu denilen Fenerbahçeliye İspanya’dan dev talip

Performansı ve hırsıyla Fenerbahçe taraftarının gönlünde özel bir yer edinen Miguel Crespo İstanbul’a vedaya hazırlanıyor. Sezon başında Estoril’den 1,5 milyon avroya transfer edildiğinde “İkinci lig topçusu” yorumlarına maruz kalan Portekizli futboluyla büyüyerek devlerin radarına girdi. Devre arasında 1,2 milyon avro kiralama bedeli ve 11 milyon avroluk satın alma opsiyonuyla Fenerbahçe’nin kapısını çalan Atletico Madrid, Crespo için 11 milyon avroyu gözden çıkardı.

KAFA KARIŞIKLIĞI

Crespo gibi yuvadan ayrılması kesin görünen bir diğer isim ise Min Jae Kim. Özellikle İngiliz ekiplerinin yakın markajındaki Güney Koreli savunmacı için en istekli olanlar derbiyi canlı izleyen Tottenham, Everton ve Napoli. 3 milyon avroya alınan ve 23 milyon avroluk serbest kalma bedeli olan Kim giderse Fenerbahçe çok ciddi bir kâr sağlayacak. Bu arada kafa karıştıran bir konu da Diego Rossi. Sarı lacivertliler, Urugaylı forvetin 6 milyon avroluk satın alma opsiyonunu kullanmayı düşünüyor.

Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...