Tgrt Haber
17 Haziran 2022 07:42 - Güncelleme : 17 Haziran 2022 08:09

Fenerbahçe'de yabancı krizi: Kadro doldu taştı!

Fenerbahçe haberleri: Fenerbahçe'de dünyaca ünlü Portekizli teknik direktör Jorge Jesus yönetiminde yeni sezon hazırlıkları başladı. Transfere de hızlı bir giriş yapan sarı-lacivertlilerde büyük bir sıkıntı baş gösterdi. En az 4 takviye daha yapmayı planlayan Kanarya'da büyük bir engel kapıda... Fenerbahçe kadrosunda yabancı oyuncuların yoğunluğu sarı-lacivertlilerin planlarını bozabilir.

Editör: Emre Topaloğlu / Kaynak: TGRT Haber
Fenerbahçe'de yabancı krizi: Kadro doldu taştı!
Fenerbahçe,Jorge Jesus

Fenerbahçe'de yeni sezon hazırlıkları başlarken kadrodaki aşırı şişkinlik göze çarptı. Sarı-lacivertlilerin A takım kadrosunda antrenmana çıkan gençlerle beraber tam 43 futbolcu yer alıyor.

Fenerbahçe şu anda 18 yabancı futbolcuyla yoluna devam ediyor. TFF'den çıkacak karara göre, hiç transfer yapmasa bile en az 4 isimle yolları ayırmak zorunda...

Bununla birlikte yabancı kararı 7 artı 4 çıkarsa gidecek yabancı sayısı da 6'ya çıkacak.

JORGE JESUS KARAR VERECEK

Gidecek oyuncularla ilgili son kararı Jorge Jesus alacak. Sabah'ın haberine göre; Portekizli teknik adam, hazırlıkların ilk etabında herkesi görmek istiyor. Ardından bölüm bölüm ayrılıklar gerçekleşmesi bekleniyor.

Fenerbahçe kadroya, bir sol bek, bir orta saha, bir kanat ve bir santrfor olmak üzere en az 4 takviye daha yapacak. Bu isimlerin gelişiyle kadro sayısı daha da yükselecek.

Fenerbahçe'yi, gönderilecek oyuncular konusunda epey zorlu bir süreç bekliyor. Birçok oyuncu sarı-lacivertli ekipte aldığı parayı başka bir takımda bulmaya zorlanıyor ve bu nedenle takımdan ayrılmak istemiyor. Ayrılmayı kabul etse bile maaş farkını kulüpten talep ediyor.

Fenerbahçe'de yabancı krizi: Kadro doldu taştı!

Fenerbahçe'nin güncel kadrosu ise şu şekilde:

KALE: Altay Bayındır, Osman Ertuğrul Çetin, Furkan Akyüz, Demir Sarıcalı.

SAVUNMA: Bright Osayi-Samuel, Nazım Sangare, Uğur Kaan Yıldız, Emir Ortakaya, Efe Demir, Marcel Tisserand, Serdar Aziz, Steven Caulker, Kim Min-Jae, Mauricio Lemos, Attila Szalai, Ferdi Kadıoğlu, Filip Novak, Çağtay Kurukalıp.

ORTA SAHA: Miguel Crespo, Miha Zajc, Mert Hakan Yandaş, Arda Güler, Mesut Özil, Ozan Tufan, Luiz Gustavo, Max Meyer, Yusuf Kocatürk, İsak Vural, İsmail Yüksek, Lincoln Henrique.

HÜCUM: İrfan Can Kahveci, Diego Rossi, Enner Valencia, Serdar Dursun, Mergim Berisha, Arda Okan Kurtulan, Burak Kapacak, Dimitris Pelkas, Bruma, Ally Samatta, Muhammed Gümüşkaya, Ensar Brahic, Melih Bostan.

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...