Tgrt Haber
01 Nisan 2022 20:32 - Güncelleme : 01 Nisan 2022 21:03

Fenerbahçe'den Luis Suarez bombası!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberleri: Süper Lig'in yeni sezonunda şampiyonluk ipini göğüslemek isteyen Fenerbahçe'de transfer çalışmaları tam gaz sürüyor. Tartışılmayacak bir forveti kadrosuna katarak gol sorununu çözmek isteyen sarı-lacivertlilerin, sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan Luis Suarez için devreye gireceği iddia edildi.

Fenerbahçe'den Luis Suarez bombası!

Yeni sezonda şampiyonluğa oynayacak bir kadro kurmak isteyen Fenerbahçe, yıldız isimleri kadrosuna katmak istiyor.

Takvim'in haberine göre; Sarı-lacivertliler, İspanyol devi Atletico Madrid ile sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Luis Suarez için harekete geçti. Kanarya yıldız oyuncunun şartlarını öğrenmek için nabız yoklamaya başladı. Fenerbahçe sezon sonu yaklaşırken menajeriyle resmi görüşmelere başlayacak.

Son yıllarda golcü konusunda bir türlü dikiş tutturamayan Fenerbahçe, tecrübeli oyuncuyu renklerine katarak kronik hale gelen gol sorununa çare bulmayı hedefliyor.

MLS TAKIMLARI DA PEŞİNDE!

Güncel piyasa değeri 10 milyon Euro olan yıldız golcü, 2020 yılından bu yana İspanyol devi Atletico Madrid için ter döküyor. 35'lik yıldız için şimdiye kadar 123.5 milyon Euro bonservis ödemesi yapıldı. Uruguaylı yıldız, Barcelona, Liverpool ve Ajax gibi devlerin formasını giydi.

Bu sezon 37 maça çıkan Suarez, 11 gol atarken 3 de asist yaptı. La Liga devi Atletico Madrid 2020 yılında Suarez için 7 milyon Euro bonservis ücreti ödemişti. Tecrübeli oyuncu MLS takımlarının da transfer listesinde yer alıyor.

MESSİ'NİN REKORUNU KIRDI!

Luis Suarez, Güney Amerika elemelerinde 29 gol atarak PSG'nin Arjantinli dünya yıldızı Lionel Messi'nin 28 gollük rekorunu kırdı. 35 yaşındaki golcü son olarak Şili filelerini havalandırmayı başardı.

Uruguaylı yıldız Luis Suarez kulüp kariyerinde 691 karşılaşmaya çıktı. 435 gole imza atan tecrübeli oyuncunun 240 da asisti bulunuyor.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...