Tgrt Haber
31 Aralık 2021 19:30

Fenerbahçe'ye Allahyar piyangosu!

Son dakika Fenerbahçe transfer haberi: Fenerbahçe'den Zorya'ya kiralanan Allahyar Sayyadmanesh, 1.5 yıllık sözleşmesinin bitmesinin ardından Ukrayna ekibinden ayrılarak sarı-lacivertli takıma döndü. Yıldız futbolcu geçtiğimiz gün sosyal medya hesabından Zorya kulübüne veda paylaşımında bulunmuştu.. İran basınında yer alan haberde, yıldız futbolcuya taliplerin olduğu belirtildi.

Fenerbahçe'ye Allahyar piyangosu!
​Fenerbahçe,Allahyar,Zorya,Allahyar Sayyadmanesh

Fenerbahçe'nin geçtiğimiz sezon başında 1.5 yıllığına Ukrayna'nın Zorya takımına kiraladığı Allahyar Sayyadmanesh, sözleşmesinin bitmesinin ardından Zorya'dan ayrılmıştı.

Allahyar veda paylaşımında, "Sevilen bir yere veda etmek her zaman zordur ama bu ekiple ve harika taraftarlarla geçirdiğim 1.5 yıldan sonra, Zorya'nın her zaman kalbimde olacağını ve bu dönemde yaptığımız inanılmaz işleri ve anıları asla unutmayacağımı söyleyebilirim. Son olarak tüm takım arkadaşlarıma, antrenörlerime ve beni daha iyi bir oyuncu yapan herkese her şey için teşekkür etmek istiyorum" ifadelerini kullanmıştı.

TALİPLERİ ARTIYOR!

İran basınında yer alan haberde, Allahyar'ın takımdan ayrılmasına rağmen Ukrayna temsilcisinin İranlı futbolcuyu yeniden kadrosuna katmak istediği iddia edildi. Haberde, Zorya'nın yanı sıra Belçika temsilcisi Anderlecht'in de yıldız futbolcuyu kadrosuna katmak istediği ifade edildi.

Güncel piyasa değerini 3 milyon Euro'ya kadar yükselten Allahyar, bu sezon tüm kulvarlarda çıktığı 24 karşılaşmada 9 gol 4 asistlik performans sergiledi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...