Tgrt Haber
07 Aralık 2021 12:20

Zlatan İbrahimoviç'ten çarpıcı açıklama: Korkuyorum, baskı yapın

Milan'ın dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Zlatan Ibrahimovic, 40 yaşına gelmesine rağmen hala futbol oynamaya devam etmek istediğini, kariyerinin sonundaki belirsizlik sebebiyle oynamayı bırakmaktan korktuğunu söyledi.

Zlatan İbrahimoviç'ten çarpıcı açıklama: Korkuyorum, baskı yapın
milan,zlatan ibrahimovic,futbol

Serie A'nın lideri Milan'ın yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Milan ile sezon sonunda bitecek kontratını yenilemek istediğini söyledi. Milan'da Paolo Maldini ile oynadığını hatırlatan efsane oyuncu "Şimdi Paolo'nun oğlu Daniel ile oynuyorum. Belki ilerleyen dönemde Daniel'in oğluyla da birlikte oynayabilirim" ifadelerini kullandı.

40 yaşına gelmesine rağmen hala futbol oynamaya devam etmek istediğini söyleyen Milan'ın dünyaca ünlü yıldız oyuncusu Zlatan Ibrahimovic, emekli olmayı düşünmediğini belirten İsveçli oyuncu, kariyerinin sonuna kadar Milan'da kalmak istediğini ifade etti.

“KORKUYORUM”

Sezon sonunda sözleşmesinin biteceğini belirten 40 yaşındaki yıldız İtalyan basınına açıklamalarda bulundu. Ibrahimovic, kariyerinin sonundaki belirsizlik sebebiyle oynamayı bırakmaktan korktuğunu söyledi.

Kulübün sözleşmesini uzatması için taraftara ‘baskı yapma’ çağrısında bulunan yıldız futbolcu “Umarım ömür boyu Milan'da kalırım. Hâlâ gerçekleştirebileceğim hedeflerim var ve bir lig şampiyonluğu daha kazanmak istiyorum. Futboldan sonra ne olacağını bilmiyorum, bu yüzden durmaktan biraz korkuyorum. Pişmanlık duymamak için oynamaya devam etmek istiyorum" ifadelerini kullandı.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...