Tgrt Haber
02 Kasım 2014 08:08

Canavar evlat annesini poşetle boğdu!

Ayşe öğretmeni öldüren şizofren evlat “Gece rüyamda annemi öldürmemi söylediler. Görevimi yerine getirdim” diye ifade verdi

Canavar evlat annesini poşetle boğdu!
canavar anne,poşet,ölüm,

Muğla'da babası ile birlikte yaşayan ve şizofreni tedavisi gören 37 yaşındaki Serkan G., geçen hafta Menteşe İlçesinde oturan annesi Ayşe Baysal'ı (61) ziyarete geldi. 1 haftadan bu yana geçici olarak  babasından ayrı yaşayan emekli öğretmen annesiyle kalan Serkan G., dün saat 02.00 sıralarında işçi emeklisi babası, 64 yaşındaki Mehmet Göndermez'i cep telefonundan arayıp buluşmak istedi.
Serkan G., gece yarısı buluştuğu babası ile bir süre bira içtikten sonra annesini başına poşet geçirip, onu boğarak öldürdüğünü anlattı. Oğlunun anlattıkları karşısında şoke olan Göndermez, sabaha karşı, 15 yıl önce boşandığı eşinin evine gittiğinde yerde hareketsiz halde bulup, durumu jandarma ve 112 Acil Servis'e bildirdi. Sevk edilen sağlık ekipleri Baysal'ın öldüğünü belirledi. Jandarma, babası ile eve dönen ve aldığı alkolün etkisiyle yatağında sızan Serkan G.'yi gözaltına aldı. 1.60 promil alkollü olduğu belirlenen Serkan G.'nin, kendisine geldikten sonra jandarmalara, verdiği ifadede şunları söylediği iddia edildi: “Olay günü marketten bira alıp, evde içmeye başladım. Annem, 'Tedavi görüyorsun, kendine yazık etme' diyerek uyardı. Aldırış etmedim. Bunun üzerine söylenip, camlı kaplı balkondaki sedire uzanıp, uyudu. Bir süre sonra ben de odada uyudum. Rüyamda, annemi öldürmemi söylediler. Ben de görevimi yapıp, mutfaktan aldığım poşeti, başına geçirip, boğarak öldürdüm.” Soruşturma sürerken, işsiz ve bekar Serkan G., işlemlerin ardından adliyeye sevk edildi. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...