Tgrt Haber
24 Şubat 2015 09:21

5 gündür kayıp olan kız bulundu

Aydın'da 5 gündür kendisinden haber alınamayan 19 yaşındaki Gözde Önal, arkadaşının evinde bulundu. Ailesi, Gözde'nin dönüşüyle büyük mutluluk yaşadı.

5 gündür kayıp olan kız bulundu
Kayıp, kız, 5 gün, Sabah,haber,Didim,Aydın,eğitim

Aydın'ın Didim ilçesinde geçen çarşamba günü, "Okula gidiyorum" diye evden ayrılan Mesleki eğitim Merkezi öğrencisi 19 yaşındaki Gözde Önal, akşam eve dönmedi. Kızlarına ulaşamayan aile, yanına birkaç parça eşyasını da aldığını belirleyince, polise giderek kayıp başvurusunda bulundu. Kızlarının hayatından endişe eden aile sosyal paylaşım sitelerinde de fotoğraflarını yayınlayarak, yardım istedi. Kızlarının kaybolduğu gün okula gitmediğini ve kaydını da sildirdiğini öğrenen aile, endişeyle beklemeye başladı. Gözde'nin evden ayrıldıktan sonra yanında kalmaya başladığı arkadaşı ise kayıp haberlerini görünce polisi arayıp durumu ihbar etti. 
'AF DİLEYİP GERİ DÖNDÜ' 
Polis, Gözde'yi evine dönmeye ikna etti. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü'ne getirilen genç kız, dün Sabah ailesine teslim edildi. Haberi alınca büyük sevinç yaşayan anne Melek ve baba Sabahattin Önal şunları söyledi: "Kızımızla her ailede olabilecek bir tartışma yaşadık. Buna sinirlenip evden ayrılmış. 5 gündür daha önce mahallemizde oturup taşınan bir arkadaşının yanındaymış. Neyse ki başına bir şey gelmeden bulundu. 'Ben sizi utandıracak bir şey yapmadım. Beni affedin' diyerek evimize döndü. Çok mutluyuz. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyoruz."

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...