Tgrt Haber
20 May 2021 14:23

Bakan Soylu: PKK’nın içeride aktif silahlı eleman sayısı 256’ya düştü

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, Türkiye’nin terörle mücadele konusunda başarısını dile getirirken, “Tüm terör örgütlerini saha da baskıladık. PKK’nın içeride aktif silahlı eleman sayısı 260’dı. Dün gelen haberlerle 256 oldu. Son zamanlarda çok üst düzey yöneticileri almaya başladık” ifadelerini kullandı.

Bakan Soylu: PKK’nın içeride aktif silahlı eleman sayısı 256’ya düştü
Bakan Soylu,terörle mücadele,

Terör örgütü PKK’nın aktif eleman sayısının düşüşte olduğunu aktaran Bakan Soylu, “Tüm terör örgütlerini saha da baskıladık. PKK’nın içeride aktif silahlı eleman sayısı 260’dı. Dün gelen haberlerle 256 oldu. Son zamanlarda çok üst düzey yöneticileri almaya başladık. Türkiye’de günlük evde hırsızlık ortalaması 278 seviyesinden günlük 134’e düştü. İstanbul gibi birkaç büyük şehri çıkardığımızda neredeyse illerde günlük bir tane. Bu yılki hedefimiz yıl sonu itibarıyla bunu 110’ün altına indirebilmek ve düşürebilmektir” şeklinde konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...