Tgrt Haber
23 May 2022 14:24 - Güncelleme : 23 May 2022 15:11

Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı'nda 4 terörist öldürüldü

Son dakika haberi: Milli Savunma Bakanlığı, Barış Pınarı bölgesinden taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğü duyuruldu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! MSB duyurdu: Barış Pınarı'nda 4 terörist öldürüldü
MSB,PKK,Terörist,Operasyon,Barış Pınarı

Kahraman Mehmetçik'in yurt içinde ve dışında terör örgütlerine karşı veridiği mücadele hız kesmeden devam ediyor. Yerleri tespit edilen teröristler inlerinde tek tek vuruluyor.

Pençe-Kilit Operasyonlarında PKK'ya üst üste darbeler indirilmeye devam ederken, yurt içinde gerçekleştirilen Eren Abluka operasyonlarında Gri Listede olduğu öğrenilen bir PKK'lı teröristin etkisiz hale getirildiği açıklandı.

PKK'YA NEFES ALDIRILMIYOR

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin yanı sıra Milli İstihbarat Teşkilatı (MİT) tarafından Musul'da gerçekleştirilen nokta operasyonla PKK'nın sözde Mahmur-Kerkük-Süleymaniye saha genel sorumlusu terörist Mehmet Erdoğan öldürüldüğü duyuruldu.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan en son açıklamada ise Barış Pınarı bölgesinden taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olduğu tespit edilen 4 PKK'lı teröristin öldürüldüğü aktarıldı.

BARIŞ PINARI'NDA 4 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Bakanlıktan yapılan açıklamada, "Teröristlerin taciz atışları cezasız kalmıyor. Barış Pınarı bölgesine taciz ateşi açan ve saldırı hazırlığında olan 4 PKK/YPG’li terörist Komandolarımızın başarılı müdahalesi ile etkisiz hâle getirildi" ifadelerine yer verildi.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1528696729641549824

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...