Tgrt Haber
26 Nisan 2014 17:44

Başbakan Erdoğan'dan AYM ile ilgili flaş açıklama

Konya'nın Ereğli ilçesinde konuşan Başbakan Erdoğan dinleme iddiaları ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Başbakan Erdoğan'dan AYM ile ilgili flaş açıklama
BAŞBAKAN ERDOĞAN, Anayasa Mahkemesi, dinleme iddiaları,

"Bugün yeni bir şey daha söylüyorum" diyen Başbakan Erdoğan, "Devletin tüm kurumlarına sızmışlar. Anayasa Mahkemesi’ni de dinliyorlar. Son zamanlarda atılan adımlar bizde bu soru işaretlerini doğruyor. Her şeyleri şantaj her şeyleri montaj." dedi. İşte Başbakan'ın konuşmasından önemli satır başları; Darbe ile gelenlerin karşısında olduk ama Pensilvanya darbecilerin yanında oldu. Pensilvanya Suriye’de darbe yapanların yanında oldu, Pensilvanya Mavi Marmara’yı batıranların yanında oldu. Bu oyuna gelmeyin. Biz bunların inine gireceğiz dedim. Bunları bırakmayacağız. Devletin tüm kurumlarına sızmışlar.
"YA YOLA GELECEKLER YA DIŞARI GİDECEKLER"
Bugün yeni bir şey söylüyorum. Anayasa Mahkemesi’ni de dinliyorlar. Son zamanlarda atılan adımlar bizde bu soru işaretlerini doğruyor. Her şeyleri şantaj her şeyleri montaj. Dışişleri Bakanlığımızı da dinlediler. CHP bunların yanında, MHP, BDP bunların yanında yer alıyor. Kimi dinliyorlarsa dinlesinler karşılarında biz varız. Bir kısım paralel yargı ile mücadelemiz devam ediyor. Temizleyeceğiz. Ya yola gelecekler ya dışarı gidecekler. Boşuna heveslenmesinler.
"PARTİMİZİN BİR ADAYI OLACAK"
Bir seçim geçirdik. 10 Ağustos'ta cumhurbaşkanlığı seçimini yapıyoruz. Partimizin de bir adayı olacak. Ve bu seçimde bu CHP'nin genel müdürü konuşuyor. MHP'nin başındaki de konuşuyor. Bakın bu ülkede ayrımcılık varsa, bölücülük varsa bunu CHP'nin, MHP'nin başındakinde arayın. Partimizin adayını ilk turda seçmeye hazır mıyız? Biz sadece rükuda eğiliriz. Onun dışında kimsenin karşısında eğilmedik, eğilmeyiz.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...