Tgrt Haber
04 Ekim 2021 17:58

Bebeğini doya doya koklayamadan şehit oldu

Tekirdağ’da 3 ay önce kavga ihbarına giden Bekçi Fırat Doğan, 80 günlük yaşam mücadelesini kaybetti. Doğan’ın yeni doğan çocuğunu göremeden şehit düştüğü öğrenildi.

Bebeğini doya doya koklayamadan şehit oldu
tekirdağ,tekirdağ şehit,bekçi

Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde 3 ay önce 2 ailesi arasındaki kavga ihbarına giden bekçiler silahlı saldırıya uğradı. Olayda bekçi Gökçen Koşal şehit düşerken, Fırat Doğan ise ağır yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Hastaneye sevk edilen Bekçi Fırat Doğan, bir süre Tekirdağ’da tedavi gördü. Daha sonra İstanbul’da tedavisine devam edilirken durumunun da iyi gittiği açıklanmıştı. Hamile eşinin doğum yapması ile Fırat/Nesibe çiftinin nur topu gibi bir çocuğu dünyaya geldi. 

YAKINLARI SİNİR KRİZİ GEÇİRDİ

Tedavisine devam edilen Fırat Doğan’dan kötü haber geldi. Bekçi Fırat Doğan, İstanbul’da tedavi gördüğü hastanede 80 günlük hayat mücadelesini kaybetti. Acı haber sonrası bekçinin yakınları sinir krizi geçirdi. Cenaze töreninde şehidin yakınları Ay Yıldızlı Türk bayrağına sarılı tabuta sarılarak gözyaşı döktü. Cenazede şehidin Babası Halil İbrahim Doğan, Annesi Sefinaz Doğan, eşi Nesibe Doğan ve kardeşleri güçlükle ayakta durabildi.

Bebeğini doya doya koklayamadan şehit oldu

Şehit bekçinin yakınları cenazede güçlükle ayakta durdu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...