Tgrt Haber
12 Ekim 2023 10:39 - Güncelleme : 12 Ekim 2023 10:41

Beylikdüzü'nde okulu basıp öğretmenlere saldıran 2 kişi tutuklandı

Beylikdüzü'nde disiplinsiz hareketleri sebebiyle kurula sevk edilen öğrencinin velisi ve yakınları okulu bastı. Ortalığı savaş alanına döndüren saldırganların tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Editör: Onur Kaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
beylikdüzü,okul,saldırı

İstanbul'un Beylikdüzü ilçesindeki TOKİ Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu'nda eğitim gören ancak disiplinsiz davranışlar sergileyen bazı öğrenciler kurula sevk edildi. Yapılan toplantıdan öğrencilere cezai yaptırım kararı çıktı.

Disiplin cezasına çarptırılan bir öğrencinin velisi ve yakınları, okulu basıp öğretmenlere saldırdı. Saldırı anında öğretmenler odasındaki eşyalar da zarar gördü. Olay sonrasında öğretmenler odasının hali ise cep telefonu kamerası ile kaydedildi. Odadaki görüntülerde bilgisayarların ve sandalyelerin yerde olduğu, evrakların dağıldığı görüldü.

İKİNCİ KEZ GÖZALTINA ALINIP TUTUKLANDILAR

Oğlunun siplin kuruluna sevk edilmesine sinirlenen baba E.Y., arkadaşı T.M. ile okula gelip taşkınlık çıkarmıştı. Öğretmenleri de darp ettiği öne sürülen veli ve arkadaşı gözaltına alınmış ve daha sonra serbest bırakılmıştı.

Yapılan itirazın ardından yeniden gözaltına alınan 2 şüpheli, çıkartıldıkları mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...