Tgrt Haber
20 Temmuz 2019 13:31

Beylikdüzü'nde silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı

Beylikdüzü'nde bir kişi, eşini ve kayınpederini silahla vurduktan sonra intihar etti. Evli çift hayatını kaybederken, ağır yaralı olan kayınpeder ise hastaneye kaldırıldı.

Beylikdüzü'nde silahlı saldırı: 2 ölü, 1 yaralı
beylikdüzü,saldırı,cinayet

Beylikdüzü'nde bir kişi, eşini ve kayınpederini silahla vurduktan sonra intihar etti.

TARTIŞMA BÜYÜDÜ

Beylikdüzü'nde bulunan 14 katlı binanın 5. katındaki dairede meydana gelen olayda, Ali Ekber Ergül henüz belirlenemeyen bir sebepten dolayı tartıştığı eşi Özlem Ergül ve kayınpederi Adıgüzel Altun'u silahla vurduktan sonra aynı silahla intihar etti.

EVLİ ÇİFT ÖLDÜ

Silah sesi ihbarı üzerine olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. İçeri giren polisler, Ergül çiftinin hayatını kaybettiğini tespit etti. Olay yerine gelen ambulansla hastaneye kaldırılan kayınpederin durumunun ise ağır olduğu öğrenildi.

Ergül çiftinin iki çocuklarının bulunduğu, olay sırasında 9 ve 11 yaşındaki çocukların parkta oynadığı öğrenildi. Polisin olay yerindeki incelemesi sürüyor. 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...