Tgrt Haber
22 Temmuz 2021 09:26

Büyük yoğunluk sonrası YHT’ye ek sefer kondu

Kurban Bayramı’nın 9 güne çıkması ile birlikte tatil beldelerine akın eden tatilcilerin geri dönüş yolunu kolaylaştırmak için ilave YHT seferi konuldu

Büyük yoğunluk sonrası YHT’ye ek sefer kondu
YHT,Kurban Bayramı,tatil,

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kabine toplantısı sonrası yaptığı açıklama ile Kurban Bayramı tatilinin 9 gün olacağını duyurdu. Bu açıklama sonrası vatandaşlar tatil beldelerine akın etti, otellerde yer kalmadı. Turizm beldelerinde nüfus 3’e katlanırken uzun araç kuyrukları oluştu. 9 günlük Kurban Bayramı’nın sonuna doğru yaklaşırken dönüş yolunun daha rahat geçmesi için Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı harekete geçti.  

EK SEFERİN AYRINTILARI

Bayram nedeniyle artan yolcu taleplerinin karşılanabilmesi amacıyla Ankara-İstanbul (Söğütlüçeşme) ve Konya-İstanbul (Söğütlüçeşme) arasında ilave YHT seferleri konuldu. Söz konusu seferler, bugün Ankara'dan 14.40 ve 19.30'da, Konya'dan 15.45'te hareket edecek. 23-25 Temmuz'da ise Ankara-İstanbul (Söğütlüçeşme) arasında karşılıklı işleyecek YHT'ler, Ankara'dan 14.40 ve 19.30, İstanbul'dan (Söğütlüçeşme) 07.00 ve 12.00 saatlerinde hareket edecek. Konya-İstanbul (Söğütlüçeşme) seferinde ise yüksek hızlı tren, Konya'dan 15.45'te, İstanbul'dan (Söğütlüçeşme) ise 15.35'te hareket edecek.

Büyük yoğunluk sonrası YHT’ye ek sefer kondu

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...