Tgrt Haber
30 Mart 2024 04:18 - Güncelleme : 30 Mart 2024 04:44

Çekmeköy'de tekel bayisine silahlı saldırı: Yaralılar var!

Çekmeköy'de Ekşioğlu Mahallesi Kur'an Kursu Caddesi üzerinde bir tekel bayisine otomobilden açılan ateş sonucu 2 kişi yaralandı.

Editör: Yusuf Özgür Bülbül / Kaynak: Anadolu Ajansı

İstanbul Çekmeköy'de silahlı saldırıda 2 kişi yaralandı. Olay akşam saatlerinde gerçekleşti. Edinilen bilgilere göre, O.T. ve T.E. isimli şahıslar, Kur'an Kursu Caddesi üzerinde bulunan bir tekel bayisindeyken, kimliği belirsiz kişi veya kişilerce otomobilden silahla tarandı. Saldırıda O.T. ve T.E. yaralanırken, saldırganlar olay yerinden hızla uzaklaştı.

DETAYLI İNCELEME YAPILDI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale olay yerinde yapıldıktan sonra, O.T. ambulansla hastaneye kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri, saldırının gerçekleştiği bölgede detaylı incelemelerde bulundu.

Emniyet ekipleri, saldırıyı düzenleyen kişi veya kişilerin yakalanması için çalışma başlattı. Saldırının sebebiyle ilgili henüz bir açıklama yapılmazken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...