Tgrt Haber
14 Temmuz 2021 14:17

Çelik kafese konulan 2 kişi kurtarıldı

Adana merkezli 4 ilde şirinler suç örgütüne yönelik yapılan operasyonda kafeste alıkonulan 2 şahıs kurtarıldı

Çelik kafese konulan 2 kişi kurtarıldı
adana,rehine,çete,suç örgütü

Özel Harekât Polisi, 2 kişiyi kafeste rehin tutan Ali Aksoy isimli şahsın kurmuş olduğu çeteye yönelik 43 adrese eş zamanlı baskın düzenlendi. Adana merkezli 4 ilde “Çıkar amaçlı silahlı suç örgütüne” yönelik yapılan operasyonda, kafeste esir tutulan 2 kişi kurtarıldı.

KAFESTE ALIKONAN 2 KİŞİ KURTARILDI

Çete liderinin evine yapılan baskında örgüte karşı geldikleri için 20 gündür kafese konularak cezalandırılan yüksekliği yaklaşık 80 santim, genişliği ise yaklaşık 50 santim olan 3 katlı kafesten alıkonulan 2 kişiyi özel harekatçılar çelik kesme makasıyla kafesi açarak kurtardılar.

Çelik kafese konulan 2 kişi kurtarıldı

Bazı evlere, zırhlı araçla bahçe kapısı ezip girilirken zanlıların evlerinde polis operasyonundan haberdar olmak için izleme odası kurduğu ortaya çıktı.

38 KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

Polis 43 adrese yaptığı operasyonda 38 zanlıyı gözaltına aldı. Evlerde yapılan aramalarda silahlar, mermiler, 122 bin lira nakit para, 1 milyon değerindeki çek ve senetler, bir miktar uyuşturucu, jammer cihazı, telsizler ve F serisi 1 Amerikan doları ele geçirildi.

Çelik kafese konulan 2 kişi kurtarıldıÇelik kafese konulan 2 kişi kurtarıldı

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...