Tgrt Haber
09 Kasım 2014 21:35

Hastane inşaatında iskele çöktü! İşçiler enkaz altında kaldı

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesinde yapımı devam eden devlet hastanesi inşaatındaki iskelenin çökmesi sonucu 4 işçi yaralandı.

Hastane inşaatında iskele çöktü! İşçiler enkaz altında kaldı
hastane inşaatı,göçük,tekirdağ,

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesine bağlı Fatih Mahallesi'nde yaptırılan ve yaklaşık 100 işçinin çalıştığı 200 yataklı Çerkezköy Devlet Hastanesi inşaatının iskelesi, beton döküldüğü sırada çöktü. Çökmeyle iskeleden düşen işçiler Mustafa Töre, Yunus Öztürk ve Ahmet Töre, sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.Tedavi altına alınan işçilerden Ahmet Töre'nin sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu öğrenildi.
ARBEDE ÇIKTI
İnşaatta çalışan bazı işçiler, yaralıların ambulansa alındıktan sonra hemen hastaneye götürülmemesine kızarak sağlık çalışanlarına saldırdı. İşçiler ve sağlık çalışanları arasında çıkan gerginliği araya girenler engelledi. Çerkezköy Devlet Hastanesi Başhekimi Necati Karaoğlu da göçük haberini alarak hastaneye geldi. Çerkezköy Devlet Hastanesi acil vakalar dışındaki hasta kabulünü durdurdu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...