Tgrt Haber
04 Ekim 2021 17:02

Havaya ateş açan maganda damat gözaltında

Esenyurt’ta gelin alma merasiminin ardından çevredeki vatandaşların canını hiçe sayarak defalarca havaya ateş açan maganda damadın çekilen videolarının sosyal medyada paylaşılmasının ardından yakalanarak gözaltına alındı.

Havaya ateş açan maganda damat gözaltında
damat,,kurşun

 İstanbul Esenyurt'ta gelin alma merasiminden sonra eve gelen damat, çevredeki vatandaşlara aldırmadan havaya ateş açtı. Olayda şans eseri kimse yaralanmazken maganda damadın havaya ateş açtığı o anlar ise bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, sokakta kaydedilen ve sosyal medyaya yansıyan görüntülerde gelin alma merasimi sırasında havaya ateş ettiği görülen kişinin yakalanması için çalışma başlattı

Havaya ateş açan maganda damat gözaltında

DAMAT GÖZALTINDA

Şüphelinin kimliğini tespit eden polis, damat E.B'yi (34) olayın ertesi günü ikamet adresinde yakalayarak gözaltına aldı.

Kurusıkı tabancayla ateş ettiği belirlenen şüpheli hakkında "Genel güvenliğin kasten tehlikeye sokulması" suçundan işlem yapıldığı ve adli makamlara sevk edildiği bildirildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...