Tgrt Haber
18 Ağustos 2021 12:51

HSK, sanıkla yemek fotoğrafı çıkan hakimi açığa aldı

Son dakika haberi: Davasına baktığı iş insanıyla aynı masada yemek yediği görüntüleri basında yer alan hakimle ilgili HSK tarafından açılan soruşturmada inceleme tamamlandı. Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, HSK ikinci dairesi tarafından açığa alındı.

HSK, sanıkla yemek fotoğrafı çıkan hakimi açığa aldı
manavgat

Son dakika haberi Davasına baktığı iş insanıyla aynı masada yemek yediği görüntüleri basında yer alan hakimle ilgili HSK tarafından geçen ay başlatılan soruşturmada müfettişler ön incelemesini tamamladı. Manavgat Ağır Ceza Mahkemesi Başkanı, HSK ikinci dairesi tarafından açığa alındı.

Antalya'da Manavgat 1. Ağır ceza mahkemesinin başkanlığı yapan bir yargıç, E.B. adlı kişiyle yemek masasında görüntülenmişti. E.B. adlı kişiyse yakın zamana kadar suç işlemek için örgüt kurmak, nitelikli dolandırıcılık, sahtecilik, tefecilik gibi suçlardan örgüt lideri olarak yargılanmıştı. E.B.'yi yargılayan ve hakkında beraat kararı veren kişiyse daha sonra birlikte yemek yediği hakimdi.

HSK, sanıkla yemek fotoğrafı çıkan hakimi açığa aldı

Samimi yemek fotoğrafının sosyal medyaya düşmesinin ardından Hakim ve Savcılar Kurulu harekete geçti. Mahkeme başkanı görevlendirilen müfettişin ön inceleme raporunu tamamlamasının ardından açığa alındı.

 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...