Tgrt Haber
22 Kasım 2022 11:00 - Güncelleme : 22 Kasım 2022 11:07

Bursa’da husumetlisi tarafından pitbull köpeği ile saldırıya uğradı

Bursa’da 46 yaşındaki 2 çocuk babası Erol Duran husumetlisi olduğu kişi tarafından pitbull cinsi köpekle saldırıya uğradı. Kızının doğum gününde hastaneye kaldırılan ve 3 gün yoğun bakımda kalan Duran’ın dehşeti yaşadığı anlar kameralara saniye saniye yansıdı. 

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Bursa,köpek,pitbull,saldırı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde meydana gelen olayda Mehmet Ö. ailesel sorunlar nedeniyle arası açılan Erol Duran’la buluşmak istedi. Duran şehir dışından geldiğinden aralarındaki sorunu konuşmak için teklifi kabul etti ancak saldırıya uğradı. Mehmet Ö. tarafından bir kafeye çağrılan Duran burada Mehmet Ö. yerine oğlu Eyüp Ö. ile karşılaştı. Eyüp Ö., Duran’ı babasının yanına götüreceğini söyleyerek kendisine eşlik etmesini istedi. Yine aynı cadde üzerinde bir işyerine götürülen Duran, karşısında Mehmet Ö. ve hiç tanımadığı bir arkadaşını gördü.

PİTBULL CİNSİ KÖPEĞİ ÜZERİNE SALDILAR

Duran ile kısa sürede sözlü tartışma yaşayan baba, oğul ve arkadaşı 46 yaşındaki 2 çocuk babasını darp etmeye başladı. Ardından saldırganlar iş yerinde sakladıkları  Pitbull  cinsi köpeği içeri soktular. Komut verdikleri köpeği Duran’ın üzerine salan saldırganların dehşeti yaşattığı Duran, kollarını parçalasa da  köpeği  bulunduğu dükkanın camından atmayı başardı. Fakat bu kez de Eyüp Ö. dışarı çıkarak yasaklı ırk  köpeği  tekrar içeri aldı. Bileğindeki atar damarı kopan Duran, ilk fırsatta kendini dışarı atarak çevredekilerden yardım istedi. Çevredekileri gören saldırgan şahıslar olay yerinden köpekle kaçarken, Duran, kendisi için gelen ambulans ile en yakın hastaneye kaldırıldı.

3 GÜN HAYAT MÜCADELESİ VERDİ

Kızının doğum gününde 3 gün hayat mücadelesi veren Duran, olay yerinden kaçan ve 13 suç kaydı bulunan Mehmet Ö.’nün yakalanıp ceza almasını istiyor. Şikayet sonrası Eyüp Ö. gözaltına alınırken, Mehmet Ö.'nün yakalanması için polis ekipleri soruşturmasını sürüyor. Evinde tedavisi devam eden Erol Duran ise parçalanan kollarına haftada 2 kez pansuman yapılıyor.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...