Tgrt Haber
07 Haziran 2016 23:31

İstanbul Üniversitesi'nde acı gün

İstanbul Vezneciler'de ölenlerin arasına İstanbul Üniversitesi personeli Esra Tekin'in de olduğu öğrenildi. Üniversitenin resmi sitesinden rektör başsağlığı diledi.

İstanbul Üniversitesi'nde acı gün
istanbul üniversitesi, esra tekin,

Üniversitemiz personeli Esra Tekin Veznecilerde ki  hain bombalı saldırıda hayatını kaybetmiştir. Merhumeye Allah’tan rahmet kederli ailesine ve İstanbul Üniversitesi mensuplarına başsağlığı dileriz.

Vatanın bölünmez bütünlüğü, milletimizin birlik ve beraberliği ile ülkemizin, öğrencilerimizin huzuru ve geleceği uğruna İstanbul Üniversitesi’nde görev yapmaya giden polislerimize Ramazan ayının 2.gününde haince bombalı bir saldırı düzenlenmiştir. Saldırıda 7 polisimiz şehit olmuş, 4 vatandaşımız hayatını kaybetmiş, aralarında İstanbul Üniversitesi mensuplarımızın da bulunduğu 36 kişi yaralanmıştır. Bu menfur saldırıyı lanetliyor, şahsım başta olmak üzere tüm İstanbul Üniversitesi mensupları adına kahraman şehitlerimize ve vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, ailelerine ve Aziz Milletimize başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar temenni ediyorum.

Prof. Dr. Mahmut Ak
Rektör

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...