Tgrt Haber
25 Ekim 2018 10:52

İstanbul'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda bombalı araç paniği

Anadolu Adalet Sarayı otoparkında şüpheli araç bulundu. Bomba imha uzmanları araçta yaptıkları aramada ruhsatsız silah ele geçirirken 1 şahıs gözaltına alındı.

İstanbul'daki Anadolu Adalet Sarayı'nda bombalı araç paniği
adalet sarayı,bomba,bombalı araç

ünyanın en büyük adliyesi olarak bilinen Kartal'daki İstanbul Anadolu Adalet sarayında bombalı araç paniği yaşandı. İhbar asılsız çıkarken araçtan ruhsatsız silah çıktı.

Olay, sabah saatlerinde Kartal'daki İstanbul Anadolu Adalet Sarayı'nda yaşandı. Saat 07.15 sıralarında Kartal ilçe emniyet emniyet müdürlüğüne "bombalı" araç ihbarı yapıldı.

ARAÇTA RUHSATSIZ SİLAH ÇIKTI

Kontroller esnasında B Blok -4 açık otoparkta park halinde duran beyaz bir araçta arama yapıldı. Çevrede güvenlik önlemi alındı. Araçta yapılan detaylı aramada bir adet ruhsatsız silah bulundu.

ARAÇ SAHİBİ GÖZALTINDA

Aracın sahibinin aile mahkemesine çekişmeli boşanma davasına geldiği belirlendi. Bu ihbarın ise mahkemede görülecek olan davanın karşı tarafından ihbar edildiği öğrenildi. Araç sahibi gözaltına alınarak emniyete götürüldü.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...