Tgrt Haber
17 Ağustos 2022 18:19 - Güncelleme : 18 Ağustos 2022 00:41

Sosyal medya kavgasında kan aktı! Karısını genital bölgesinden av tüfeğiyle vurdu

Aydın'da bir karı-koca arasında sosyal medya paylaşımları nedeniyle çıkan kavgada kan aktı. Karısının paylaşımlarına kızan zanlı, karısını genital bölgesinden av tüfeği ile vurdu. Ağır yaralanan kadın hastaneye kaldırılırken zanlı ekiplere tarafından kıskıvrak yakalandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Sosyal medya kavgasında kan aktı! Karısını genital bölgesinden av tüfeğiyle vurdu
Aydın,Didim,Kadına şiddet,Kavga

Aydın'ın Didim ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen olay dehşete düşürdü. Evli ve 2 çocuk sahibi 30 yaşındaki L.G. ile 22 yaşındak karısı F.G. arasında sosyal medya paylaşımı nedeniyle tartışma çıktı.

KARISINA KIZDI DEHŞET SAÇTI

Tartışma kısa sürede büyüyerek kavgaya dönüşürken karısının sosyal medya paylaşımlarından rahatsız olarak kızan L.G. evde bulunan av tüfeği ile karısı F.G.'yi genital bölgesinden vurup ağır yaralayadı.

KADININ HAYATİ TEHLİKESİ DEVAM EDİYOR 

Silah seslerini duyan vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi'ne bildirdi. İhbar üzerine bölgeye sağlık ve jandarma ekipleri sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaparak ambulansla hastaneye kaldırıldı. Tedavi altına alınan F.G.'nin hayati tehlikesinin bulunduğu öğrenildi.

Öte yandan saldırı sonrası olay yerinden kaçan zanlı jandarma ekipleri tarafından kıskıvrak yakalandı.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...