Tgrt Haber
18 May 2022 09:48 - Güncelleme : 18 May 2022 10:18

Kaza kurbanı denmişti! Sığınmacı çoban başka bir sığınmacı çoban tarafından öldürülmüş

Ankara’da koyunları otlattığı merada ölü bulunan yabancı uyruklu çobanın kaza sonucu değil sığınmacı başka bir çoban tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı. Diğer çoban yakalanarak suçunu itiraf etti.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Aralarında tartışma çıktığı ileri sürülen çobanlardan katil zanlısı, sorgu sırasında suçunu itiraf etti.
çoban,ankara,cinayet
Aralarında tartışma çıktığı ileri sürülen çobanlardan katil zanlısı, sorgu sırasında suçunu itiraf etti.

Ankara Polatlı’da koyunları otlatmaya giderken üstünde bulunduğu eşeğin tünelden geçmeye çalışması sonucu kafasını çarparak öldüğü düşünülen yabancı uyruklu çobanın cinayete kurban gittiği öğrenildi. Başına sert bir cisimle vurulan ve boğularak öldürülen çobanın cinayet zanlısı suçunu itiraf etti.

‘KAFASINI MENFEZE ÇARPTI’

Ankara’nın Polatlı ilçesinde, geçtiğimiz pazartesi günü meydana gelen olayda, Polatlı Kocahacılı ve Yaralı Mahallesi'ne ait merada, koyunları otlatmaya çıkan yabancı uyruklu N.M. ölü olarak bulundu. İlk tespitlere göre, yabancı uyruklu çobanın eşek sırtında giderken, aniden hızlanan eşeğin civarda bulunan tünelden geçmeye çalışması sonucu tünelin menfezine kafasını çarparak öldüğü belirlendi.

ÖNCE KAFASINA VURDU SONRA BOĞDU

Edinilen bilgilere göre, N.M adlı çoban ile diğer yabancı uyruklu çoban Z.M, birlikte koyunları otlatmak için Yaralı Mahallesi'nden, Kocahacılı Mahallesi merasına doğru ilerledi. Henüz belirlenemeyen bir nedenle 2 çoban arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın büyümesiyle birlikte Z.M., sert bir cisimle N.M’nin kafasına vurdu ve ardından boğarak öldürdü. Polatlı İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından başlatılan çalışma neticesinde Z.M. yakalandı. Cinayeti itiraf eden Z.M ise tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...