Tgrt Haber
29 Kasım 2021 10:26

Makas dehşeti otoyolu savaş alanına çevirdi: 8 yaralı

İstanbul Ümraniye’de yine sorumsuz bir sürücü yüzünden sabah saatlerinde otoyol savaş alanına döndü. Makas atarak terör estiren sürücü, önünde ilerleyen hafif bir ticari araca çarptı. Kazada otomobiller takla atarken, 8 kişi de yaralandı.

Makas dehşeti otoyolu savaş alanına çevirdi: 8 yaralı
İstanbul,Kaza,Makas terörü

İstanbul Ümraniye’de Şile Otoyolunda meydana gelen kazada, bir otomobil trafikte makas atarak terör estirdiği sırada aynı yönde ilerleyen hafif ticari araca çarptı. Kazanın etkisiyle iki otomobil takla attı. 

4 KİŞİNİN DURUMU AĞIR

Kazada araçlarda bulunan 8 kişi yaralandı. Zilal Çil, Kardelen Küçükpişkin, Mustafa Göç, İhsan Göç’ün durumlarının ağır olduğu öğrenildi. 

Makas dehşeti otoyolu savaş alanına çevirdi: 8 yaralı
(Kazanın etkisiyle iki otomobil takla attı)

KAZAYI GÖREN SAĞLIK ÇALIŞANINDA İLK MÜDAHALE

Kazayı görenlerin haber vermesiyle olay yerine polis, ambulans ve itfaiye ekibi çağrıldı. Kazaya tanık olan sürücü Erkan Çoban ile beraberindeki sağlık çalışanı nişanlısı da yaralılara olay yerinde ilk müdahaleyi yaptı. Kazada yaralananlar çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı.

Makas dehşeti otoyolu savaş alanına çevirdi: 8 yaralı
(Kazada yaralananlar çevre hastanelere kaldırıldı. Polis ekipleri kazayla ilgili çalışma başlattı)

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...