Tgrt Haber
12 Ağustos 2021 14:51

Mehmetçik'ten terör örgütü PKK/YPG'ye darbe!

Son dakika haberi: Mehmetçik'ten terör örgütü PKK/YPG'ye darbe! Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgesinde 4 terörist etkisiz hale getirildi.

Mehmetçik'ten terör örgütü PKK/YPG'ye darbe!
MSB,PKK,barış pınarı,fırat kalkanı,terörist,terör,,ırak,,kuzey ırak,,mehmetçik,,tsk,

Son dakika haberi: Irak’ın kuzeyindeki Pençe Şimşek bölgesinde tespit edilen 2 PKK’lı terörist ile Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı bölgelerine saldırı girişiminde bulunan 2 PKK/YPG’li terörist etkisiz hâle getirildi.

MSB: 4 PKK'LI TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kahraman Mehmetçiğin terörle mücadelesi devam ediyor. Komandolar terör örgütü PKK/YPG'ye ağır darbe indiriyor. Bu kapsamda kuzey Irak ve Suriye’de toplam 4 PKK’lı terörist öldürüldü.

Mehmetçik teröristlere göz açtırmıyor. Terörle mücadele hem yurt içinde hem de sınır ötesinde kararlılıkla sürüyor. Bu çerçevede kuzey Irak’taki Pençe Şimşek bölgesinde 2 PKK’lı terörist tespit edildi. Teröristler düzenlenen operasyonla etkisiz hale getirildi.

Öte yandan teröristler Barış Pınarı ve Fırat Kalkanı Bölgelerine de saldırı girişiminde bulundu. 2 PKK/YPG’li terörist komandolar tarafından öldürüldü. Böylece Mehmetçik terör örgütü PKK/YPG'ye bir darbe daha indirmiş oldu.

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...