Tgrt Haber
02 Nisan 2015 15:27

Polisin son saniye hamlesi ölümden kurtardı

Antalya’da canına kıymak üzereyken son anda polis tarafından kurtarılan 52 yaşındaki üst düzey yönetici, kurtarıldıktan sonra gözyaşlarına boğuldu.

Polisin son saniye hamlesi ölümden kurtardı
polis, üst düzey yönetici

Olay, Antalya’nın Muratpaşa ilçesi Eski Lara Yolu üzerindeki falezlerde meydana geldi. Uluslararası bir firmada üst düzey yönetici olduğu öğrenilen E.B.(52), otomobiliyle 30 metre yükseklikteki falezlerin kenarında gelerek buradaki kayalıklara oturdu. Bir süre denizi izleyen E.B.’nın hareketlerinden şüphelenen vatandaşlar canına kıyabileceği düşüncesiyle durumu polise bildirdi.
POLİS VE VATANDAŞLARIN İKNA ÇABALARI
Olay yerine gelen polis ekipleri ikna çabaları sırasında E.B.’nın kişisel problemleri sebebiyle canına kıymak istediğini tespit etti. B.’yi ikna etmek için vatandaşlarla birlikte uzun süre çaba harcayan polis ekipleri, B.’nın bir anlık dalgınlığından yararlanıp üzerindeki kıyafetinden yakaladı. Yere yatırılarak etkisiz hale getirilen E.B., polislerin eşliğinde ambulansa götürüldüğü sırada gözyaşlarına boğuldu. E.B.’nın sağlık kontrolünden geçirilmesi için hastaneye sevk edildi. 

 

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...