Tgrt Haber
01 May 2014 23:20

Serbest bırakılan askerlerin evinde büyük sevinç

Diyarbakır'ın Lice ilçesinde silahlı kişilerce kaçırılan 2 uzman çavuşun serbest bırakılması, uzman çavuşlardan Hasan Demircan'ın Nurdağı ilçesindeki ailesinde sevinçle karşılandı.

Serbest bırakılan askerlerin evinde büyük sevinç
diyarbakır lice, silahlı kişiler, uzman çavuş, Hsaan Demircan, GÜNCEL haberleri, GÜNCEL,

Lice ilçesinde 26 Nisan'da Abalı Jandarma Karakolundaki inşaatı protesto eden grubun izinsiz gösterisi sırasında silahlı kişilerce kaçırılan 2 uzman çavuştan Demircan'ın ailesi, çocuklarının serbest bırakılmasından ötürü, Regaip Kandili'nde çifte bayram yaşadıklarını belirtti. Anne Fatma Demircan, AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlunun bırakılmasından duyduğu mutluluğu dile getirdi. Regaip Kandili'nde bir anne olarak iki bayramı birden yaşadığını ifade eden Demircan, şunları söyledi: "Herkesten Allah razı olsun. Kaç gündür heyecanla bu anı bekledik. Olacağını söylediler ama biz yine de çok dua ettik. Allah, devletimizi milletimizi askerimizi ve polisimizi her türlü kötülüklerden korusun. Allah bu günü bize gösterdi herkese göstersin."
"Bize çifte bayram yaşattılar"-
Hasan Demircan'ın ağabeyi Ahmet Demircan ise kardeşinin bırakılmasından dolayı mutlu olduklarını dile getirdi. Diyarbakır Valisi Cahit Kıraç ve AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'a ilgilerinden ötürü teşekkür eden Demircan, "Herkesten Allah razı olsun. Bize çifte bayram yaşattılar. Bu mübarek gecede mutlu olduk. Şu anda devletin emin ellerinde bize ne zaman gelir bilemiyorum" dedi. Hasan Demircan'ın amcası Mehmet Demircan ise iki bayramı birden yaşatan devlete teşekkür ettiğini, yeğeni Hasan'ı da teslim aldıklarında mutluluklarının iki kat artacağını ifade etti. Ağabey Osman Demircan da üzüntülü zamanlarında devletin ve dostlarının kendilerini yalnız bırakmadığını ifade etti. İlçe Jandarma Komutanlığından devletin üst kademesine kadar herkesin kendileriyle birlikte olduğunu anlatan Demircan, "Bize hep destek oldular, devletimizden Allah razı olsun. Bu sonucu bekliyorduk ama biraz uzun sürdü. Bugün iki bayramı birden yaşadık. Hem kandili hem de kardeşimin haberini aldık" diye konuştu.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...