Tgrt Haber
02 Haziran 2022 13:07 - Güncelleme : 02 Haziran 2022 13:27

Son dakika! Hudut kartalları geçit vermiyor: Son 7 günde sınırda 68 kişi yakalandı

Milli Savunma Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Son bir haftada Edirne, Van ve Hatay'dan yasa dışı yollarla ülkeden kaçmaya çalışan 68 kişi yakalandı.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: TGRT Haber
Son dakika! Hudut kartalları geçit vermiyor: Son 7 günde sınırda 68 kişi yakalandı
MSB,FETÖ,Türkiye,PKK

Kahraman Mehmetçik, ülkenin dört bir yanında terör örgütü üyelerine göz açtırmıyor. Sınırın dört bir yanından ülkeye yasa dışı yollarla girmeye çalışan terör örgütü mensupları kıskıvrak yakalanıyor. 

Milli Savunma Bakanlığı'ndan en son yapılan açıklamada, son bir haftada Edirne, Van ve Hatay'da yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 68 kişinin kıskıvrak yakalandığı duyuruldu.

ARALARINDA FETÖ VE PKK MENSUBU VAR

Bakanlığın resmi hesabından yapılan paylaşımda, "Son 7 günde Edirne, Van ve Hatay hudutlarımızdan yasa dışı yollarla geçmeye çalışan 68 şahıs hududu geçemeden yakalandı. Yapılan incelemede yakalanan şahıslardan 16'sının FETÖ, 16'sının PKK/KCK terör örgütü mensubu olduğu belirlendi" ifadelerine yer verildi.

Öte yandan sabah saatlerinde MSB'den yapılan açıklamada, Suriye'nin Barış Pınarı bölgesinde taciz ateşi açan 11 PKK'lı terörist öldürüldüğü duyurulmuştu.

https://twitter.com/tcsavunma/status/1532259623725580289

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...