Tgrt Haber
31 Aralık 2015 07:49

Uçak, feribot ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi

İstanbul Deniz Otobüslerinin (İDO) bazı hızlı feribot ve dış hat deniz otobüsü seferleri, olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildi. Türk Hava Yolları da bugün ve yarın, İstanbul Atatürk ile Sabiha Gökçen havalimanlarından planlanan bazı seferlerini iptal etti.

Uçak, feribot ve deniz otobüsü seferleri iptal edildi
İstanbul deniz otobüsleri, dış hat deniz otobüsü seferleri, İDO, sefer iptalleri,

İDO'dan yapılan açıklamada, hava muhalefeti nedeniyle bugün saat 07.00 Yenikapı-Bandırma hızlı feribot, Bandırma-Yenikapı, Bostancı deniz otobüsü, saat 08.00 Bursa-Armutlu-Armutluk-Yenikapı-Kadıköy deniz otobüsü ile 18.30 Bandırma-Yenikapı hızlı feribot seferlerinin iptal edildiği bildirildi.
THY SEFER İPTALLERİ
THY'nin resmi internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, iki havalimanından, bugün ve yarın, iç ve dış hatta planlanan 200'ü aşkın sefer, "meteorolojik beklenti sebebiyle olası kapasite azaltılması doğrultusunda" yapılamayacak.
Yolcular, seyahatlerinden önce uçuşlarıyla ilgili son durumu "www.turkishairlines.com" internet adresinden veya "444 0 849" numaralı çağrı merkezinden öğrenebilecek.
BUDO SEFER İPTALLERİ
Bursa Deniz Otobüslerinin (BUDO) bazı seferlerinin olumsuz hava koşulları nedeniyle iptal edildiği bildirildi.
BUDO'dan yapılan açıklamaya göre, saat 09.00 Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş), 09.30 Armutlu (İhlas) - İstanbul (Kabataş) ile 10.45 İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri programdan kaldırıldı.
Sabah saatlerinde yapılması planlanan Bursa (Mudanya) - İstanbul (Kabataş) ve İstanbul (Kabataş) - Bursa (Mudanya) seferleri de gerçekleştirilemedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...