Tgrt Haber
11 May 2022 14:34 - Güncelleme : 11 May 2022 14:46

Ünlü tatlıcıya silahlı saldırı: 7 kurşunla öldürüldü

Adana’da ünlü kadayıfçı olarak nam salan Olcay Tekin, arkadaşının tamirhanesinde silahlı saldırıya uğradı. 7 kurşunla öldürülen Tekin’in 3 yıl önce de silahlı saldırıya uğradığı ve yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Editör: Berna Akkaya / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Kadayıfçı Olcay'ın 3 yıl önce de silahlı saldırıya uğradığı ve yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Ünlü tatlıcı ve kadayıf ustası Olcay Tekin, arkadaşıyla birlikte tamirhanede otururken silahlı saldırıya uğradı. Yaya olarak gelen bir kişi tarafından 7 kurşunla vurulan Tekin, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti.

7 KURŞUN DETAYI

Merkez Seyhan ilçesine bağlı Hurmalı Mahallesi'nde meydana gelen olayda, öğlen saatlerinde ünlü kadayıfçı Olcay Tekin, tatlı imalathanesine gitti. Tekin, buradan da komşusu ve arkadaşı olan tamircinin yanına gitti. Sandalyeye oturup arkadaşıyla sohbet ettiği sırada yaya olarak gelen bir kişi tabancayla Tekin’e 7 el ateş etti.

Ünlü tatlıcıya silahlı saldırı: 7 kurşunla öldürüldü

ZANLI MOTOSİKLETLE KAÇTI

Daha sonra zanlı yaya olarak kaçıp bir süre sonra motosiklete binerek olay yerinden uzaklaştı. Tekin ise tamircinin çağırdığı ambulans ile Seyhan Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tekin yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Tekin’in cenazesi otopsi için adli tıp kurumu morguna kaldırıldı.

Ünlü tatlıcıya silahlı saldırı: 7 kurşunla öldürüldü

3 YIL ÖNCE DE SALDIRIYA UĞRAMIŞ

Adana Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğüne bağlı Cinayet Büro Amirliği ekipleri ise zanlının ismini belirleyip yakalamak için çevredeki ve motosikletin gidiş güzergahındaki güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Bundan 3 yıl önce de Tekin'in iş yerinde silahlı saldırıya uğradığı, yara almadan kurtulduğu öğrenildi.

Ünlü tatlıcıya silahlı saldırı: 7 kurşunla öldürüldü

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...