Tgrt Haber
29 Kasım 2021 10:11

Uzman çavuşu şehit eden 5 zanlı adliyede

Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı yollarla geçmeye çalışan kişilere müdahale eden Piyade Uzman Çavuş Savaş Dinç’i şehit ettikleri iddiasıyla yakalanan 5 kişi adliyeye sevk edildi.

Uzman çavuşu şehit eden 5 zanlı adliyede
Piyade,,Şehit,,Uzman Çavuş,,Suriye,

Kilis’te 19 Aksım Cuma günü, Türkiye’den Suriye’ye yasa dışı yollarla geçiş yapmaya çalışan kişilere müdahale eden Piyade Uzman Çavuş Savaş Dinç’in “Dur” ihtarına ateşle karşılık verilmiş, açılan ateşle ağır yaralanan 29 yaşındaki Dinç, kaldırıldığı hastanede şehit olmuştu.

Uzman çavuşu şehit eden 5 zanlı adliyede
(Şehit Piyade Uzman Çavuş Savaş Dinç)

ADLİYEYE GETİRİLDİLER

Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde yürütülen soruşturma kapsamında, İl Jandarma Komutanlığı Jandarma Suç Araştırma Timinin (JASAT), istihbarat, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele, Terörle Mücadele ve Merkez İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin koordineli çalışmaları ile yakalanan Y.E.K., M.H., M.H., A.D. ile M.S., sağlık raporu için yoğun güvenlik önlemleri arasında Kilis Devlet Hastanesine götürüldü. 

Uzman çavuşu şehit eden 5 zanlı adliyede
(Zanlılar yoğun güvenlik önemleri ile adliyeye sevk edildiler)

Şahıslar, hastanedeki işlemlerinin ardından yüzlerce jandarma ve komanda birliklerinin yoğun güvenlik tedbirleri arasında Kilis Adliyesine çıkarıldı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...