Tgrt Haber
31 Temmuz 2021 10:45

Yangın alanı afet bölgesi ilan edildi

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya, Muğla, Mersin, Adana ve Osmaniye'de orman yangınlarından etkilenen alanların "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.

Yangın alanı afet bölgesi ilan edildi
erdoğan,yangın

Son dakika haberi: Cumhurbaşkanı Erdoğan, orman yangınlarından etkilenen alanları "afet bölgesi" ilan ettiklerini duyurdu.

Türkiye birbiri ardına çıkan orman yangınlarıyla sarsıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, Antalya, Muğla, Mersin, Adana ve Osmaniye'de orman yangınlarından etkilenen alanların "Genel Hayata Etkili Afet Bölgesi" ilan edildiğini açıkladı.

5 İL AFET BÖLGESİ İLAN EDİLDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan, haberi sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu. Buna göre, Antalya’nın Manavgat, Akseki, Alanya, Gündoğmuş ve Gazipaşa ilçelerin, Muğla’nın Marmaris, Bodrum, Milas, Köyceğiz ve Seydikemer ilçeleri, Mersin’in Aydıncık ve Silifke ilçeleri, Adana’nın Aladağ, İmamoğlu, Karaisalı ve Kozan ilçeleri ve Osmaniye’nin Merkez ve Kadirli ilçeleri ve yangından etkilenen tüm mahalleler AFAD tarafından genel hayata etkili afet bölgesi ilan edildi.. .

Erdoğan, “Milletimizin yaralarını sarmak, zararını karşılamak, imkânlarını öncekinden de iyi hale getirmek için gereken tüm adımları atmaya devam edeceğiz.” dedi.

Erdoğan, sosyal medya hesabı üzerinden ayrıca, “Başta afet bölgelerindeki vatandaşlarımız olmak üzere aziz milletimize geçmiş olsun dileklerimi ifade ediyor, afet sebebiyle hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Cenab-ı Allah’tan rahmet, yaralılarımıza şifalar diliyorum” mesajını paylaştı.

Yangın alanı afet bölgesi ilan edildi

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...