Tgrt Haber
30 Nisan 2015 16:00

Yeni doğan bebeğini boş araziye atan anne yakalandı

Yeni doğan bebeği boş araziye atan anneyi belediyeden aldığı eteği ele verdi

Yeni doğan bebeğini boş araziye atan anne  yakalandı
yeni doğan bebek,

Eskişehirde boş arazide cesedi bulunan vücudunun 8 yerinde kesik izleri olan yeni doğmuş erkek bebeğin annesi 33 yaşındaki Sibel Uysal'ı, belediyeden yardım amacıyla aldığı ve bebeğe sardığı eteği ele verdi. Gözaltına alınan Sibel Uysal ile aynı yaştaki işsiz eşi Eren Uysal, adliyeye sevk edildi.
Aşağı Söğütönü Mahallesi'nde geçen Cuma günü saat 22.00'de odun toplamaya çıkan 3 genç, boş arazide poşet içerisinde bir bebek cesedi buldu. Kadın eteğine ve paspasa sarılıp poşet içerisine konulmuş, erkek bebek cesedinin yanında kadın iç çamaşırı, kadın hırkası ile bir çift kadın terliği bulundu. Bebeğin cesedi Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Hastanesi morguna kaldırıldı. Burada yapılan incelemede bebeğin boğazından 2 olmak üzere 8 yerinde kesik izlerine rastlanıldı. Bebeğin cesedi daha sonra, DNA testi ve otopsi yapılması için Ankara Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...