Tgrt Haber
09 Temmuz 2018 20:58

Yeni kabine belli oldu, kim bakan oldu? (2018 yeni kabine de kimler bakan oldu, kimler gitti TAM LİSTE)

Yeni kabine belli oldu. 2018 Yeni kabinede kimler var? Yeni bakanların kim olduğu merak konusuydu, işte Bakanların tam listesi ve detaylar... Yeni sistemle birlikte en çok merak edilen yeni bakanların kimler olacağıydı. Az önce o liste açıklandı. Peki kabineden kimler gitti, kimler geldi?

Yeni kabine belli oldu, kim bakan oldu? (2018 yeni kabine de kimler bakan oldu, kimler gitti TAM LİSTE)
yeni kabinede hangi bakanlar var,kim bakan oldu,kim ne bakanı,bakanlar belli oldu,2018 yeni kabine,yeni kabine 2018,yeni bakanlar

Yeni kabine merakla bekleniyordu, belli oldu. Yeni bakanlar kimler? Siyaset kulisleri bu haberle sallanıyor! Yeni kabinenin kimlerden oluşacağı merak konusuydu işte 2018 yeni kabine tam listesi... Yeni sistemle birlikte en çok merak edilen yeni bakanların kimler olacağıydı. Az önce o liste açıklandı. Peki kabineden kimler gitti, kimler geldi? Türkiye 24 Haziran seçimleriyle beraber yeni bir döneme başladı. Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi ile beraber Türkiye'de pek çok şey değişiyor, bunların başında yeni kabine geliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'AK Partili olmayan bakanlarımızla bir kabine oluşturacağız' sözleri sonrası gözler kabine için kulislerde konuşulan olası sürpriz isimlere çevrildi. Cumhurbaşkanlığı hükümet kabinesi ve yeni bakanların isimleri açıklandı. Peki cumhurbaşkanlığı kabinesinde kimler yer alıyor? Yeni kabinede kimler yer alacak? Hangi isimler? İşte detaylar...Yeni sistemin ilk kabinesini Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Külliye'de açıkladı. Yeni kabinede büyük sürprizler var...


YENİ KABİNEDE KİMLER BAKAN OLDU? (SIRALI TAM LİSTE - TIKLA)





Yeni kabine belli oldu, kim bakan oldu? (2018 yeni kabine de kimler bakan oldu, kimler gitti TAM LİSTE)



ERDOĞAN YENİ KABİNEYİ AÇIKLADI
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, Beştepe'deki Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde yabancı liderlere verdiği yemeğin ardından önümüzdeki dakikalarda yeni sistemin ilk kabinesini açıkladı.

 

Erdoğan'ın konuşmasından satırbaşları:

Artık 81 milyonun Cumhurbaşkanı olarak görevimizi yürüteceğiz.

Büyük ve güçlü Türkiye'nin inşası için yüreğinde ülke ve millet sevdası olan herkesle birlikte çalışmaktan memnuniyet duyacağız.



MHP'YE VE BAHÇELİ'YE TEŞEKKÜR
15 Temmuz'dan itibaren bizi destekleyen, yeni yönetim sistemimizi hayata geçirmemize imkan sağlayan Milliyetçi Hareket Partisi'ne, baştan Genel Başkan Sayın Devlet Bahçeli'ye teşekkür ediyorum. Değerli arkadaşlar, yeni yönetim sisteminin hazırlıklarına 16 Nisan halk oylamasının hemen arkasından başlamıştık. Yeni yönetim sistemi mimarimizin çalışmalarını geçtiğimiz günlere kadar devam ettirdik.

Cumhurbaşkanlığı kararnamesiyle, yeni yönetim yapısının çatısını resmen hayata geçirdik. Böyle kapsamlı bir değişimin kolay olmadığı bir gerçektir. Ne bizim, ne bizden sonra gelecek olan cumhurbaşkanlarının, yürütme konusundaki aksaklıklar konusunda milletimize karşı öne sürebileceği aksaklıklar kalmamıştır. Artık hiçbir mazarete sığınma hakkımız bulunmuyor. Bunun için ekibimizle gece gündüz çalışacağız.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...