Tgrt Haber
09 Haziran 2014 19:22

Zimmetine 5 milyon lirayı geçirince yakayı ele verdi

Trabzon’da çalıştığı banka şubesinden zimmetine 5 milyon lira geçirdikten sonra kaçıp ortadan kaybolan Leyla B. Gümüşhane’de yakalandı.

Zimmetine 5 milyon lirayı geçirince yakayı ele verdi
trabzon, banka, maaş, çalışanlar, Polisiye vakalar haberleri, Polisiye vakalar,

Olay, geçen Mayıs ayında meydana geldi. Trabzon kent merkezindeki özel bir banka şubesinde bireysel bankacılık görevlisi olarak görev yapan Leyla B. izne çıktıktan sonra bir müşteri hesabındaki paranın olmadığını fark etti ve bankanın yöneticilerine durumu bildirdi. Banka müdürü hemen izinde olan Leyla B.’yi telefonla aradı. Leyla B. “Yanlışlık olmalı, geliyorum” dedikten sonra cep telefonunu kapatıp ortadan kayboldu. Bunun üzerine başlatılan incelemede Leyla B.’nin başka banka müşterilerinin hesaplarından da toplamda yaklaşık 5 milyon lirayı zimmetine geçirdiği belirlendi. Yapılan suç duyurusunun ardından harekete geçen polisler, yaptıkları araştırmada Leyla B.’nin Gümüşhane’de olduğunu belirledi. Bu Sabah düzenlenen operasyonla yakalanarak Trabzon’a getirilen Leyla B., polisteki sorgusunun ardından adliyeye sevk edilecek.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...