Tgrt Haber
27 Haziran 2022 11:01 - Güncelleme : 27 Haziran 2022 11:06

Zincirleme kazada 9 araç birbirine girdi! Çarpmanın etkisiyle bir araç refüje uçtu

Kayseri’nin Kocasinan ilçesinden 9 aracın birbirine girdiği kazada 1 kişi yaralandı. Kazaya karışan bir araç çarpışmanın etkisiyle refüje uçtu.

Editör: Baran Aksoy / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
Zincirleme kazada 9 araç birbirine girdi! Çarpmanın etkisiyle bir araç refüje uçtu
Kaza,Kayseri

Kayseri’nin Kocasinan ilçesine bağlı Mustafa Kemal Paşa Bulvarı’nda üzerinde bulunan üst geçit girişinde meydana gelen kazada, 9 araç zincirleme kazaya karıştı.

Kazanın etkisiyle bir araç orta refüje çıkarken, kazada 1 kişi yaralandı. Kazayı gören vatandaşların ihbarı üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipler yönlendirildi.

Zincirleme kazada 9 araç birbirine girdi! Çarpmanın etkisiyle bir araç refüje uçtu

Yaralı kişi sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla hastaneye kaldırılırken, polis ekipleri de kazanın meydana geldiği yolda trafiğin akışını kontrollü olarak sağladı.

“ARKADAKİLER DAHA HIZLIYDI”

Meydana gelen zincirleme kazayı anlatan bir sürücü, “Ön taraftaki 4 araçtan birisi durdu. Ondan sonra da hiç beklemeden geçtiler ama o arada arkasındakiler mesafeleri yakın olduğu için 3 araç da birbirine girdi. Ara açılınca ben de aracımla kaldırıma çıktım. Arkamdaki bayan da duramadı geldi bana ortadan çarptı. Arkasındakiler daha hızlıydı ve 4’ü de birbirine girdi. Bir araç da orta refüje girdi. Böylece de araçlar birbirine girmiş oldu. Sonuç bu yani yapacak bir şey yok” ifadelerini kullandı

Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...