Tgrt Haber
24 Haziran 2022 09:58 - Güncelleme : 24 Haziran 2022 10:07

Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley’in hayatı beyaz perdede! ‘Elvis’ filmi vizyona girdi

Yönetmen koltuğuna Baz Luhrmann’ın oturduğu başrollerini Austin Butler, Tom Hanks ve Olivia DeJonge’nin paylaştığı "Rock'n Roll'un Kralı" olarak anılan Elvis Presley'nin hayatını konu edinen "Elvis" filmi vizyona girdi.

Editör: Fetih Kökten / Kaynak: TGRT Haber
Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley’in hayatı beyaz perdede! ‘Elvis’ filmi vizyona girdi
elvis,film,sinema

Cannes Film Festivali’nde dakikalarca ayakta alkışlanan “Elvis” filmi bugün vizyona girdi. Sinema severlerin merakla beklediği filmin yönetmen koltuğunda "Romeo Juliet" ve "Muhteşem Gastly" gibi filmlerde imzası bulunan Baz Luhrmann bulunuyor.

ELVIS ROLÜNÜ GENÇ OYUNCU AUSTIN BUTLER CANLANDIRIYOR

"Rock'n Roll'un Kralı" olarak anılan Elvis Presley'nin hayatını konu edinen filmde Elvis’i genç oyuncu Austin Butler canlandırıyor. Oscar ödüllü ünlü oyuncu Tom Hanks’in de yer aldığı filmde Hanks, Elvis Presley'in karmaşık bir ilişki içinde olduğu menajeri Albay Tom Parker'a hayat veriyor. Presley'in eşi Priscilla Presley rolünde ise Olivia DeJonge'u izleyeceğiz.Rock'n Roll'un Kralı Elvis Presley’in hayatı beyaz perdede! ‘Elvis’ filmi vizyona girdi

MEKAN VE KOSTÜM TASARIMLARI DİKKAT ÇEKTİ

Senaryosu Baz Luhrmann ve Jeremy Doner tarafından yazılan film, Elvis'in hayatını 1950'ler, 1960'lar ve 1970'ler boyunca takip ediyor. Filmde bu dönemleri hakkını vererek temsil edebilmek için mekan ve kostüm tasarımlarına, saç ve makyaj uygulamalarına oldukça önem verildi. Presley ve menajeri Albay Tom Parker arasındaki karmaşık ilişkiyi gözler önüne seren film, Elvis Presley'in müziğinin gelişimini ve unutulmaz bir müzisyene dönüşmesinin hikayesini ele alıyor.

Elvis filminin Türkçe altyazılı fragmanı;

Kaynak: TGRT Haber
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...