Tgrt Haber
10 Kasım 2021 10:27

Squid Game'in yönetmeninden çarpıcı açıklama: Başka çaremiz kalmadı

Netflix'in orijinal yapımı olan ve dünyada rekorlara imza atan Güney Kore dizisi Squid Game'in yönetmeninden ikinci sezon için "Başka çaremiz kalmadı" diyerek olumlu sinyaller verdi.

Squid Game'in yönetmeninden çarpıcı açıklama: Başka çaremiz kalmadı
Squid Game,Dizi,Yönetmen,Netflix

Netflix'in orijinal yapımlarında Squid Game dünyada rekorlara imza attı. Şuana kadar 111 milyondan fazla izleyiciye ulaşan Güney Kore yapımı dizinin ikinci sezonu için yönetmen Hwang Dong-hyuk'tan olumlu mesajlar geldi. Büyük bir izleyici kitlesine ulaşan dizi yayınlandığı ilk günden itibaren dünya gündemine bomba gibi oturmuştu. Hayranlarını sevindiren haberi dizini yönetmeninden gelirken ikinci sezon için hazırlıklara başlandı.

"ÇOK FAZLA BASKI VAR"

ABD'nin Log Angelas kentinden düzenlenen özel bir gösterimde konuşan yönetmen Dong-hyuk, "İkinci bir sezon için çok fazla baskı, talep ve sevgi var" diyerek fikrin aklında olduğunu ve süreci planladığını, ancak tarih ve ayrıntı vermek için henüz erken olduğunu sözlerine ekledi. Hwank başrol oyuncusu Gi-hun'un geri geleceğini ve "dünya için bir şeyler yapacağı" sözünü verdi.

Squid Game'in yönetmeninden çarpıcı açıklama: Başka çaremiz kalmadı

SQUID GAME DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Squid Game dizisi gerilim-drama türünde bir dizidir ve 'hayatta kalma mücadelesi'ni ekrana taşır. Squid Game dizisinde, maddi sıkıntı içinde olan yüzlerce insan bir oyuna katılmaları için davet alır. Kazananın 45.6 milyar Kore won'u (yaklaşık 40 milyar dolar) ödüle kavuşacağı oyun, herkes için ölüm tehlikesini de beraberinde getirmektedir. Gülük hayattaki yaşam şartlarının ağırlığı ve cazip ödülün hevesiyle oyuna başlayanlar, hayatta kalabilmek adına her şeyi yapmak zorunda kalır.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...