Tgrt Haber
04 Kasım 2021 19:01

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu kansere yenik düştü

2007 yılında geçirdiği trafik kazası sonucu hayatını kaybeden şarkıcı Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu, uzun süredir mücadele ettiği kanser hastalığına yenik düştü.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu kansere yenik düştü
Barış Akarsu,annesi,vefat

2007 yılında hayatını kaybeden ünlü şarkıcı ve oyuncu Barış Akarsu’nun annesinden acı haber geldi. Ünlü şarkıcının annesi Hatice Akarsu 55 yaşında kanser sebebiyle vefat etti.

PANKREAS KANSERİ TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

Doğum gününü kutladığı 29 Haziran 2007 gecesi geçirdiği trafik kazası sonucu ağır yaralanan ve 4 Temmuz 2007 günü kaldırıldığı hastanede hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun Amasra’da yaşayan annesi Hatice Akarsu vefat etti. 55 yaşındaki anne Hatice Akarsu’nun pankreas kanseri olduğu ve uzun süredir tedavi gördüğü hastanede çoklu organ yetmezliği nedeniyle hayatını kaybettiği öğrenildi.

Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu kansere yenik düştü
Barış Akarsu'nun annesi Hatice Akarsu

BARIŞ AKARSU KİMDİR?

Barış Akarsu 29 Haziran 1979'da Amasra'da doğdu. Müziğe ilgisi küçük yaşlarda başlayan Akarsu, Karadeniz Ereğlisi'nde 4 yıl boyunca çeşitli mekanlarda, yerel televizyon ve radyolarda program yaptı. 2004 yılında katıldığı Akademi Türkiye yarışmasında birinci olarak dikkatleri üzerine çekti.

Yarışmadan sonra çıkardığı 'Islak Islak' adlı albümü büyük beğeni topladı. Bu albümden aynı yıl içerisinde "Islak Islak", "Kimdir O","Amasra" ve "Mavi" parçalarına klip çekti. 3 Ağustos 2006'da ikinci albümü olan 'Düşmeden Bulutlarda Koşmam Gerek'i piyasaya çıkardı. 2006 yılında 'Yalancı Yarim' adlı dizide Merve Sevi ile beraber başrol oynadı. üstlendi. Koyu Beşiktaş taraftarı olan Barış Akarsu, 29 Haziran 2007 tarihinde 28. yaş gününde Bodrum Torba'da geçirdiği trafik kazası sonucu 5 gün yoğun bakımda kalmış, 4 Temmuz'da hayatını kaybetmişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...