Tgrt Haber
15 Mart 2019 18:52

Behzat Ç. Netflix ile geri dönüyor

Behzat Ç dizisinin kaldığı yerden yeniden çekileceği açıklandı. Dizinin oyuncularından Hayalet rolündeki İnanç Konukçu, Behzat Ç'nin devam edeceğini duyurdu. Behzat Ç hakkında açıklama yapan tek kişi İnanç Kİonukçu değil. Behzat Ç dizisinin senaristliğini yapacak olan Ercan Mehmet Erdem de sosyal medya hesabından paylaşımda bulundu. .

Behzat Ç. Netflix ile geri dönüyor
behzat ç,,netflix,

Türkiye'nin efsane dizileri arasında yer alan Behzat Ç Netflix aracılığıyla sevenleriyle buluşacağı iddia edildi. Çıkan bu iddiaların ardından dizinin senaristi sosyal medya sayfasından bir paylaşım yaparak çıkan iddiaları doğruladı.

EKİP TEKER TEKER GERİ DÖNÜYOR

Ekip işlerinin hepsini teker teker bitirip dönüyormuş gibi görünüyor. Behzat Ç. Harun gibi karakterler hazırda beklerken Hayalet karakterini canlandıran İnanç Konuk, Vurgun dizisinin kadrosundan dizi final yapınca ayrıldı ve Netflix’le Behzat Ç. sözleşmesini imzaladı.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...