Tgrt Haber
17 Ağustos 2016 15:58

Deniz Seki tahliye olacak mı

Bakan Bozdağ, 38 bin kişiye tahliye yolu açan kararname hakkında konuşurken, cezavinde olan ünlü sanatçı Deniz Seki'nin durumuna açıklık getirdi.

Deniz Seki tahliye olacak mı
deniz seki,bekir bozdağ,tahliye,

Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, 38 bin kişiye tahliye yolu açan kararname hakkında konuşurken, cezavinde olan ünlü sanatçı Deniz Seki'nin durumuna açıklı getirdi. OHAL kapsamında yayımlanan kararname sonrası tutuklu sanatçı Deniz Seki'nin tahliye olup olmayacağı sorusu, canlı yayında yanıt buldu.A Haber'e konuşan Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, "Kamuoyunda bilinen bazı isimler son düzenlemeden yararlanamıyor. Mesela sanatçı Deniz Seki var. Kumpas davasından tek içeride olan Yüzbaşı Murat Eren var. Onların bu düzenlemeden yararlanamama nedeni nedir?" sorusunu yanıtladı.
'İSTİSNALAR' YANITI
Bekir Bozdağ, "İstisnalar. Uyuşturucu imal veya ticareti suçu bu düzenlemenin kapsamı dışında. Terörle ilgili suçlar bunun kapsamı dışında. Anayasal düzene karşı suçlar bunun kapsamı dışında. Diğer bir ifadeyle darbe dediğimiz suçlar da bunun kapsamı dışında. İsnat edilen suçlar bu yasanın kapsamı dışında olduğu için yararlanamıyorlar" ifadelerini kullandı.   

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...