Tgrt Haber
12 Şubat 2022 11:15

Hadise'nin müstakbel eşi Mehmet Dinçerler milyonlarca liralık borcunu ödemediği için...

Şarkıcı Hadise'ye evlenme teklif eden Mehmet Dinçerler hakkında şoke eden bir gerçek ortaya çıktı. Geçtiğimiz hafta Hadise'nin sosyal medyadan çıkardığı Dinçerler'in 10 milyon liralık borcu bulunan özel bir banka, ünlü iş insanının borcunu ödememesi üzerine harekete geçti.

Mehmet Dinçerler'in özel bir bankaya 10 milyon liralık borcu olduğu ve bu sebeple mallarına ihtiyati haciz konduğu öne sürüldü.
Mehmet Dinçerler'in özel bir bankaya 10 milyon liralık borcu olduğu ve bu sebeple mallarına ihtiyati haciz konduğu öne sürüldü.

İhtişamlı bir yüzükle Hadise'ye evlilik teklif eden ünlü iş insanı Mehmet Dinçerler'in ismi borç dedikodularından sıyrılamıyor. Geçtiğimiz Hadise'nin sosyal medya hesaplarını silmesi üzerine Dinçerler de hesaplarını kapatmış, bunun üzerine çift hakkında ayrılık iddialarıyla gündeme gelmişti. Magazin gündemini sarsan bu olayın ardından özel bir bankanın Dinçerler'in 10 milyon liralık borcunu ödemediği için harekete geçtiği öğrenildi.

MALLARINA İHTİYATİ HACİZ GELDİ

Sabah'ın haberine göre, evlilik teklifinin ardından Hadise'nin evlilik aşamasında olduğu iş insanı Mehmet Dinçerler, babası Burhan Dinçerler'in 10 milyon liralık borcu ödemedi. Bunun üzerine borcunun bulunduğu banka, defalarca uyarıda bulunmalarına rağmen sonuç alamadıklarını belirterek harekete geçti. Dinçerler'in mülklerini devredip kaçma ihtimali bulunduğu gerekçesiyle mallarına ihtiyati haciz talebinde bulunuldu. Mahkeme, talebi kabul etti.

Hadise'nin müstakbel eşi Mehmet Dinçerler milyonlarca liralık borcunu ödemediği için...

DİNÇERLER'DEN BORÇ AÇIKLAMASI

Hadise, geçen hafta evlenme teklifi aldığı sevgilisi Mehmet Dinçerler'i sosyal medyada takipten çıktı. Bu gelişme "ilişkide sıkıntı mı var?" yorumlarına neden oldu. Kısa süre sonra Mehmet Dinçerler'in Instagram hesabını kapattığı ortaya çıktı. İş hayatında zor günler geçirdiği konuşulan Mehmet Dinçerler ise bu olayların ardından ortaya çıkan borç iddialarına, açıklama mesajı ile cevap verdi.

"ÜSTÜME DÜŞENİ YAPTIM"

Dinçerler mesajında üstüne düşeni yaptığını ve borçlarla herhangi bir bağlantısı olmadığını belirterek şu ifadeleri kullandı:

"Çocukluğumdan beri ticaretin içerisinde yer almış ve sonsuz deneyimler edinmiş bir ailede yetişmiş bir genç olarak iş hayatına dair öğrendiğim en temel değer, iş ahlakından asla ödün vermemektir.

Ne yazık ki babam Burhan Dinçerler ve abisi Mehmet Dinçerler'in ortak oldukları Hacı Sayid Gıda San. Tic. A.Ş. ekonomik olarak sıkıntılı bir süreçten geçmektedir.

Bu zorlu süreçte bir kısım banka borçlarına ailesine ve soyadına karşı kendisini sorumlu hisseden her evlat gibi hiçbir ticari yükümlülüğüm olmamasına rağmen maalesef kefil olmuştum.

Bu sebeple borçların yapılandırılması için Hacı Sayid'in konkordato talebinde bulunması ile birlikte bir kısım kefaletlerimiz sebebiyle, yatırımcılarımızı ve çalışanlarımızı koruma altına almak amacıyla, şirketimiz de 2019 senesinde konkordato sürecine girmek zorunda kalmıştır.

Ben şahsım ve şirketim olarak onaylanan bütün ödeme takvimine uymuş olup bir tane dahi takibe alınmış borcum bulunmamaktadır.

Ayrıca 2021 senesinde şirketimin ve şahsımın kefaleti bulunan borçların (şahsım ve şirketimin borcu olmamasına rağmen) neredeyse hepsini kapattık.

Haberlere konu olan ödenmeyen borçlarla veya şirketle aile bağları dışında hiçbir zaman ortaklığım olmamıştır!

Ben bugüne kadar evlat olarak üstüme düşeni yaptığıma inanıyorum ve bundan sonra da ne gerekiyorsa yapacağım; yalnız, şirketler tamamen tüzel kişiliktir ve kimsenin borcu kimseyi bağlamaz.

Bugün gelinen süreç tabi ki üzücüdür, bu üzücü olay üzerinden Magazin üretmek ve haksız itibar suikastı yapmak eminim hiçbir ahlaka yakışmaz...

23 yaşında başladığım ticaret hayatım, bugün binlerce insanın ekmek yediği bir işletmeye dönüştü ve bunu on binlere taşımak en büyük arzum ve hedefimdir."

40 BİN DOLARLIK YÜZÜK ORTALIĞI KARIŞTIRDI

Öte yandan, Hadise ile birlikte aldığı evlilik kararının ardından romantik bir teklifte bulunan Dinçerler, ünlü şarkıcıya 40 bin dolar değerinde bir tektaş hediye etti. Hadise, evlilik teklifini "Bölümümüz şimdi başlıyor" videosuyla duyurdu. Hadise'nin yüzüğü ise magazin gündeminde en çok konuşulan konular arasında yerini aldı.

İş dünyasında sıkıntılı günler geçiren Dinçerler Ailesi'ne ait üç şirkete ocak ayında konkordato kararı verilmişti. Mehmet Dinçerler'in müstakbel eşine aldığı yüzük aileyi karıştırdı.

"YÜZÜK ALACAĞINA BORCUNU ÖDESİN"

Şirketin kurucu ortağı amca Mehmet Dinçerler'in avukatı, "40 bin dolarlık yüzük alacağına borcunu ödesin. Alacaklılar zarara uğratılıyor" sözleriyle tepki göstermişti.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...